Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ha eddig csak az vált be hogy...

Ha eddig csak az vált be hogy nem reggelizem csak úgy eszem kevesebbet akkor érdemes így folytatni a diétát?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 11. 07:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet időszakos böjtöt tartani, senki sem jelentette ki, hogy a hagyományos 3 étkezést meg kell tartani mert az jó (vagy újabban az 5 étkezést muszáj lenne tartani).

Illetve vannak vizsgálatok amelyek a tápláló, fajsúlyos reggeli mellett szólnak, de természetesen a tudomány olyan, hogy mindent be lehet már bizonyítani vele, szóval mindenképpen neked kell megválasztanod számodra mi is a jó.

2015. ápr. 11. 08:22
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem optimálisabb a vacsit elhagyni. A reggeli energiát ad a naphoz, fejben is jobban toppon leszel, edzeni is lesz erőd. A vacsorával viszont óvatosan kell bánni mert befolyásolja az alvás minőségét. Én a helyedben inkább a vacsit hagynám el, de leginkább egyiket sem. Legalább nyers salit vagy gyümölcsöt tolhatnál :)
2015. ápr. 11. 10:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha jól érzed magad, persze, miért ne? :) Ismerős a dolog, csak nekem tovább kellett mennem, nekem a korai ebéd sem fér bele, ahogy 2 rendes méretű étkezés sem... De ez nem gond, mert jól érzem magam így, sosem vagyok éhes. Ha reggeliznék, hamar megéheznék és sokat romlana a közérzetem, tudom, gyerekkoromban évekig reggeliztem, mindig utáltam, s 1-2 alkalommal manapság is előfordul és sosem jó, összetételtől, mérettől függetlenül. Úgyhogy van, akinek direkt rossz a reggeli (egy ismerősöm konkrétan rosszul volt tőle, bár ott lehet, hogy az összetétel is ludas volt).
2015. ápr. 13. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!