Valaki leírna nekem egy hatékony fogyókúrás étrendet?
Mindig eszembe jut valami, bocs. :)
A 2. válaszoló választípusát azért nem tartom helyesnek, mert nincs tekintettel arra, hogy éppen most mennyit eszel. Ha valakinek az a szokása, hogy fél disznót megeszik egy nap, következőn meg meg követné azt, akkor megreccsen pár nap múlva, és nem is bírná sokáig tartani. Fokozatosság kell, hogy egy szintre eljusson az ember, hogy csak annyit egyen, amennyi a valódi fogyáshoz szükséges.
Tulajdonképpen a dokinak már az első találkozáson is érdemes mondani, hogy szeretnél fogyni, és az ezt befolyásoló betegségeket IS szeretnéd most feltárni, hátha mond még olyanokat is, amiket én még nem említettem, és más szűrővizsgálatokra is elküld.
Ajánlom figyelmedbe a mélyizom tornát is. Interneten találsz infót arra, hogy hol tartanak ilyen edzéseket, de érdemes megtanulni is. Nem néztem utána, de talán DVD-t is lehet kapni erről. Az az előnye, hogy nincs szükség igazán tornaeszközre, és tényleg egészséges. Ha valóban jól csinálja az ember, rendesen el tud fáradni, pedig látszólag nagyon könnyű, de akár egy férfit is meg tud izzasztani. :)
Ha hasznosnak találtátok a válaszaimat, kérek egy zöld pacsit! :)
Napi hatszor kéne KEVESET enni, így este is.
A gyümölcslevet, üdítőket mind el kell felejteni, csakis víz, vagy tea (cukor nélkül). Az éhségérzetet olykor vízzel is lehet csökkenteni, de ez nem azt jelenti,hogy a víz pótolja a szervezet tápanyagszükségletét. Van egy minimum kalóriaszint, amit enni kell, mert különben beáll a jojó effektus, és nem is egészséges.
"Amit lehet az a fehérje mint a hal, csirkemelll ezt még este 10kor is"
Ezzel nem tudok egyetérteni. Nem fogyókúrás szempontból (mert azt egyszerűen baromságnak tartom) hanem az általános egészség szempontjából
Az alvásnak ugyanis a pihenésről, a szervek regenerálódásáról kellene szólnia. Ha eszünk lefekvés előtt, az emésztés munkát ad a szervezetünknek, tehát nem tud regenerálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!