Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mivel vigyek be cht edzés előtt?

Mivel vigyek be cht edzés előtt?

Figyelt kérdés
Zöldségekből és gyümikből lehetetlen..
2015. ápr. 19. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:

rozs kenyér

zab

barnarizs

2015. ápr. 19. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Aszalt gyümölcs, zabpehely vagy zabkása.
2015. ápr. 19. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor vigyél be másból, nem ismerem az étrendedet. Edzés előttre pozicionálhatsz egy szénhidrátosabb étkezést, ha Neked az a jó.

Én elég durván levittem a szénhidrátot, de soha nem is kellett nekem olyasmi edzéshez (szinte sosem edzek, de tekintsük a szolid hegymászást és a sittpakolást annak, jó?)... Az előző napi vacsorám zsír- és fehérjetartalma valahogy biztosítja, hogy másnap délben is tudjak fizikai munkát végezni, ha kell. Ez már a ketogén korszakom előtt is így volt. S persze sokan edzenek ketogén diéta mellett. Úgyhogy nem hinném, hogy feltétlenül kellene a sok szénhidrát, de egy más típusú, más étrendű embernél ez természetesen nagyon másként működhet. De nincs elég infó (s szakértő sem vagyok).

2015. ápr. 20. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!