Mi számít nassolásnak?
Ha eszed az ebédedet de félre teszed a maradékot és előveszed 10-15 perc múlva az már nassolásnak számít?
Napi hány evés az egészséges ami nem vezet elhízáshoz?
Napközi a suliban van:D
Uzsonnanak hívjak.
Nem tudom, de nem igazán érdekel a pontos definíció (ami valószínűleg nem is létezik, gondolom, nem mindenkinek jelenti ugyanazt)...
Az összkalória sokkal többet számít, mint az étkezések száma. Amúgy ha 10, vagy akár 60 perc múlva eszem az ebéd 2. felét, az nekem egy étkezésnek számít, bár ez sem fontos, ha az embernek evési ablaka van...
Ehetsz napi 10-szer, egyszer vagy pár órán át szinte egyfolytában, ez még nem határozza meg azt, hogy hízol-e vagy fogysz (egyénszinten képes korrelálni, én pl. napi 3 evéssel már nem tudok fogyni, mert a pici ételmennyiségtől csak éhesebb leszek).
Mi az egészséges? Én a saját testemre hallgatnék ebben is, ahogy ezt is teszem. Személy szerint mély logikát látok abban, hogy jó, ha az ember nem eszik nagyon sűrűn, de oly sokfélék vagyunk, bizonyára van, akinek az a jó. Persze az se mindegy, mit eszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!