Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Egy ételben honnan tudom...

Egy ételben honnan tudom mennyi szénhidrát van? Mennyitől számít magasnak/soknak az szh?

Figyelt kérdés

2013. júl. 4. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
keresd meg a kalóriabázis nevü oldalt, ott bármilyen élelmiszernek meg tudod keresni a kalória-, szénhidrát-, fehérje- és zsírtartalmát.
2013. júl. 4. 16:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Legkönnyebb alapelveket követni.

A zöldségek zömében kevés a szénhidrát (és lassú felszívódású) Kivéve a krumpli, kukorica..

A húsokban kevés a ch.

Gyümölcsöket nem nagyon kell enni, fogyás alatt nagyon lehet minimalizálni őket -> 1 alma vagy 1-2 citrus, ez a legtöbbeknek még nem túl sok.

Tejtermékekben kevés a ch ha nem cukrozzák, DE NEM AJÁNLOTTAK!

Hüvelyes zöldségekben általában sok, és keményítő.

Gabonákban mindig sok. A zabban is, ezeket a szénhidrát miatt termesztik.

2013. júl. 4. 16:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. júl. 4. 16:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Embere válogatja, hogy mit tekint magasnak... 100g-ra a táblazatokból láthatod, hogy mi az átlagos, magas, kevés. Napi szinten nekem a 80g fölötti számít soknak (rosszabbul működöm, pl. enerváltabb és éhesebb vagyok, hiába eszem többet), a normál étkezéshez képest viszont a 160g is mérsékelt..
2013. júl. 4. 16:25
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
A TaplalkozasHarcmuves ötleteit csak akkor kövesd, ha tönkre akarod tenni a szervezetedet.
2013. júl. 4. 16:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Az előző válaszát csak akkor vedd komolyan, ha nem érdekel a normális kajálás. Tápinak nagyon sok mindenben igaza van. :)
2013. júl. 4. 22:38
 7/9 anonim ***** válasza:

A Tápi ötletei csak beteggé tesznek mindenkit, már régen le kellett volva tiltani.

A kalóriabázis meg igencsak jó oldal.

2013. júl. 5. 13:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Milyen ötletem van ami beteggé tesz valakit, megtudhatnám?

A recens orvos- és táplálkozástudomány színét-javát képviselem, a beteg emberek között elterjesztett néphiedelmeket, orvosi tévedéseket vállalom hogy tisztázom, hogy ezzel kicsit segíteni tudjak, erre kapom az ilyen megjegyzéseket.. Tiltani, na attól aztán sok minden megváltozik hogy engem hol/mikor tiltanak. Milyen csőlátással szenvednek egyesek..

2013. júl. 5. 13:28
 9/9 lilluli0361 válasza:
Ketogén diétában napi max. 30 gr szénhidrát van. Ezt szórvány ch-ként is megkapod. Azért ezt válaszoltam, mert nyilván fogyni akarsz.
2013. júl. 7. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!