Egy ételben honnan tudom mennyi szénhidrát van? Mennyitől számít magasnak/soknak az szh?
Legkönnyebb alapelveket követni.
A zöldségek zömében kevés a szénhidrát (és lassú felszívódású) Kivéve a krumpli, kukorica..
A húsokban kevés a ch.
Gyümölcsöket nem nagyon kell enni, fogyás alatt nagyon lehet minimalizálni őket -> 1 alma vagy 1-2 citrus, ez a legtöbbeknek még nem túl sok.
Tejtermékekben kevés a ch ha nem cukrozzák, DE NEM AJÁNLOTTAK!
Hüvelyes zöldségekben általában sok, és keményítő.
Gabonákban mindig sok. A zabban is, ezeket a szénhidrát miatt termesztik.
A Tápi ötletei csak beteggé tesznek mindenkit, már régen le kellett volva tiltani.
A kalóriabázis meg igencsak jó oldal.
Milyen ötletem van ami beteggé tesz valakit, megtudhatnám?
A recens orvos- és táplálkozástudomány színét-javát képviselem, a beteg emberek között elterjesztett néphiedelmeket, orvosi tévedéseket vállalom hogy tisztázom, hogy ezzel kicsit segíteni tudjak, erre kapom az ilyen megjegyzéseket.. Tiltani, na attól aztán sok minden megváltozik hogy engem hol/mikor tiltanak. Milyen csőlátással szenvednek egyesek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!