Zsírral is lehet fogyózni?
Figyelt kérdés
Zsírosan eszem, viszont szénhidrátból keveset (pl. köretnek ebédhez rizst), fehérjéből is fogyasztok rendesen. Ha sok tengeri herkentyűt, csibeaprólékot és tojásrántottát kolbásszal eszek sok-sok zöldséggel, akkor ugyanúgy fogyhatok zsírból? :D Rendszeresen végzek testedzést.2013. jún. 12. 23:15
1/16 anonim válasza:
Ja. Ha a kalória beviteled megfelelően alacsony.
2/16 anonim válasza:
Én csak akkor fogytam, amikor sok zsírt és viszonylag kevés szénhidrátot ettem. Nekem alap, hogy ha éhes vagyok, eszem, viszont szénhidrátdús táplálkozással könnyen megéhezem... Ilyenkor jönnek a jóval 2000 kalória fölötti, folyton éhes, enervált napok. Zsírral sokkal jobb. Biztos nem mindenki ilyen, de én csak sok zsírral tudom lejjebb vinni a napi kalóriabevitelemet s elérni, hogy jóllakott és energikus legyek egész nap. Illetve a gyümölcsös kísérleteimet most kezdem, mert végre elkezdett érni a cseresznye a kertben ;)
3/16 poiu válasza:
Ha zsírosan eszel és fogyni akarsz, akkor a keményítőt teljesen ki kell iktatnod (tehát nem lehet rizs a köret, csak zöldség). Keress rá az Atkins diétára, az ilyesmi.
4/16 anonim válasza:
Nézd meg a ketogén diétát:
5/16 anonim válasza:
Az előttem szóló leírta a kulcsszót, ketogén diéta, ajánlom még az ultimate diet 2.0-t ez is ketogén diéta,konkrét tervvel.
6/16 poiu válasza:
Atkins: betartható ketogén diéta túlzások nélkül. Az UD2 profiknak van, ahogy a szerzők világosan le is írják. Nem szenvedni akarsz, csak egy kis zsírt veszteni...
7/16 anonim válasza:
A tengeri herkentyűk mióta számítanak zsíros kajának??:D
8/16 anonim válasza:
A zsír nem emeli meg az inzulinszintünket, viszont alapvető építő tápanyag (sejtek alkotója) és energiaforrás. Nem okoz olyan anyagcserezavarokat mint a cukor, nem okoz zsírosodást, hormonzavarokat. Sőt inkább segít ezeket elkerülni, mivel hormonok alkotója is (pl. a koleszterin) illetve aki zsírt eszik mint te, az már nem eszik cukrot, mert fölösleges hiszen jóllakik és elég energiája van az elfogyasztott zsírból is.
9/16 anonim válasza:
amit a felettem szóló írt az igaz, de én azért kikalkulálnám a helyedben, hogy pontosan mennyi zsírra is van szükségem naponta és nem lépném át azt a határt, így a tuti
10/16 anonim válasza:
Előző: Node hogyan kalkulálja ki? Azt tuti nem lehet megmondani, hogy pontosan mennyire van szükség, de arról is erősen megoszlanak a vélemények, hogy ha fogyni akar az ember, akkor mennyi zsírt egyen... Nekem személy szerint egyszerű, mert a CH-nak valamelyest alacsonynak kell lennie, a fehérjebevitelem kicsivel a minimális szint fölött, mert annál sokkal többet nem tudok bevinni, úgyhogy a zsírnak kell kitennie a kalóriabevitelem nagyobbik felét, de másoknál ez nem ilyen egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!