2 het alatt hogyan adhatok le kb.5kg-t? Szemelyes okokbol nem bovithetem ki az idot. Ezutan eletmod valtas jon, vagyis mar 3 hete kisse paleosan eszek, csak kevesebb zsirral es semmi kenyerel. Mi valt be nektek?
2 hét alatt állítólag lehetetlenség zsírból leadni 5 kg-t.
Azt javaslom előtte mindenképp méregteleníts, mert az segíti a fogyást.
Cukros dolgokat, kenyeret-tésztákat mindenképp kerüld, de gondolom ezzel nem mondtam újat. Igyál sok folyadékot ! (napi 1,5-2 liter)
Ha ragaszkodsz 2 hét alatt mínusz 5 kilóhoz akkor a neten keress egy olyan diétát, ami számodra elfogadható. Beválni be fog csak nem túl egészséges. A mozgás is nagyon lényeges! Ha teheted fuss, lépcsőzz vagy sétálj sokat. Én is életmódot váltottam, ( elfogytam 19 kilót) tudom nem a legkönnyebb. Még hátra van -13 kilogramm. Igaz, hogy 3 napja mindent eszem, de próbálok vissza állni. Szóval kitartás !
Akkor hasonló cipőben járunk :)
Remélem a segítségedre tudtam lenni, sok szerencsét! :)
5 kilogram leadasahoz 35000 (igen, harmicotezer) kalorianyi deficitet kell teremtened, ami 2 het eseteben napi 2500 kaloria minuszt jelent. Miutan kb. 1000 kalorianyit mindenkepp enni kell, igy napi 3500 kalorianyi sportot kellene vegezned, ami kb. 5 oranyi intenziv futast jelent. Gondolom ebbol a peldabol latod, nem lehet 5 kilot leadni 2 het alatt.
Ha megis talalsz valami 'csoda dietat', hiaba iger -8 kilot 2 het alatt, nem fog menni. Ehezni fogsz, erotlen leszel, es az elvesztett suly nagy resze viz lesz, ami a dieta utan egybol visszajon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!