Bánszki Csilla kérdése:
Kinek milyen diétával sikerült lefogynia? Személyes tapasztalatokat légyszives
Figyelt kérdés
tavaly az updattel fogytam 13 kilót, de már meguntam,hogy alig ehetek valamit, és most az 1200 kcal/ nap diétát csinálom egy hete de semmi eredmény:( 21/lány 156cm és 61,5 kg vagyok2012. jan. 18. 11:35
1/8 anonim válasza:
1 hét alatt mit vársz? Az sem mindegy, miből áll össze az az 1200 kalória, mert ha napi egy BigMac menüből, akkor inkább köpj fel és állj alá, olcsóbb.
2/8 anonim válasza:
Nekem a buta "sok fehérje, kevés szénhidrát, sok zöldség" diétával.
3/8 anonim válasza:
normális kaják. normális mennyiségben. de hát igen, egy ember örök kínja lesz (amíg él) hogy nem ehet annyit mint két elefánt, mivel csak 60-90 kilósak vagyunk.
1200kcal-lal még kevesebbet eszel (szerintem) mint az update alatt. vagy ha update-tal ettél ennél még kevesebbet, ahhoz külön gratuláció.
egészséges nő fizikai aktivitástól függően simán fogyaszthat 1400-1800kcal-t is..
4/8 anonim válasza:
Én is update-eztem, és az volt a lényege, hogy mindent lehetett enni, csak nem mindegy mikor. Nem értelek.
5/8 anonim válasza:
ha mindent lehet enni, és bármennyit, akkor több energiát vihettek be a testetekbe, mint amire szükség van. tök mindegy mikor, a pozitív energiamérleg mellett hízás történik. mivel a megevett kaja nem párolog el senkiből.
6/8 anonim válasza:
Semmi diétát nem követtem, mindent ettem, csak a mennyiségre figyeltem oda.
Nem a fogyókúra miatt, hanem amúgy is: este már csak főtt tojást szoktam enni, kis ketchup-pal.
Egyébként a 13 kiló leadása szép teljesítmény, azon nem kell meglepődni, ha megáll egy időre a fogyás!
Én kb. fél év alatt adtam le valamivel több, mint 10 kilót.
7/8 anonim válasza:
25-ös testtömeg-index mellett már nem szabadna kalóriában ennyire korlátoznod magad. Sportolj inkább, sokkal többre mégy vele.
8/8 anonim válasza:
Én update-tel fogytam le, és szinte mindent eszem, de pl. kenyeret u1-eset, stb. Ami kevés étel nem pótolható u1-essel, azokat ritkán fogyasztom és csak reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!