Ha ismét igy kezdek el fogyozni ezzel az étrenddel sikerül megint ledobnom pár kilót?
14/lány vagyok és 160/60 kg. Szeretnék fogyni kb 6 kilót mert nem érzem jól magam. Ősszel ugy dobtam le -20 kilót hogy ettem mident tészta,krumpli,hús,zöldségeket csak kevesebbet mindenből,kevés szénhidrátot kevesebb cukor, kola csokit sütit elhagytam teljesen..ezzel ledobtam a kilókat + mindennap mozogtam 1 órákat.
Viszont ez alatt a hónap alatt csak zabáltam mindenből.. és visszajöttem a kilók.
És arra gondoltam hogy ugyan igy fogyozok mint ahogy lesikerült adnom a -20 kilót.
Reggelire kiflit eszem kis vajjal vagy egy sonkás szendvicset..
Ebédre: leveset nem szoktam enni, de második féléből mindig fele annyit eszek.
Uzsira ha megéhezem akkor egy db gyümölcsöt eszek
vacsorázni max natur joghurt vagy sovány turó
Menni fog megint ?? ja és mellette midennap sportolok!!:)biciklizem vagy futok.
szia,ha ezeket eszed,ha leis fogysz utana megint vissza fogod hizni!
nezd meg a 7 napos diétat,2 szer kell megcsinalni egy,as utan,tehat 14 nap,ismerösömnek bejött,és nem is jött neki vissza.
EGÉSZ ÉLETEDBEN hízni és fogyni akarsz? Komolyan?
Úgy fogytál, hogy közben krumplit, tésztát ettél? Tehát kitömted a gyomrod hizlaló és tápanyagszegény cuccokkal. Ennyivel kevesebb zöldséget és húst ettél. Na mondjuk ezért leszel beteg, ezért fogsz mindig visszahízni. Mert nem ételt eszel, hanem pótlékot amit a nagyszüleid korában csak azért ettek, mert háború volt és nem volt más, nem volt jobb. Eltelt több évtized, az unoka ugyan olyan szemét tésztát, krumplit eszik.. szép. Jobb világ lett?
Dehogy eszel reggelire kiflit meg szendvicset. A patkányok, egerek esznek gabonákat. Nagyon idétlen ötlet.
Ebéd fele adag: a francokat. 14 éves vagy, enned kell! Nincs olyan, hogy fél adag. Lesz még az életedben szenvedés, éhínség ne aggódj hogy nem. Valószínűleg fogsz még koplalni, attól rettegve hogy téged esznek majd meg.. Egyél bőséggel amíg van normális étel, ezt fogadd meg.
A joghurt az nem vacsora, hanem erjesztett gennyes marha tej. Dobd ki, túróstul. Húst és zöldséget egyél, a tej tele van növekedési hormonokkal.. fogyhatsz vele, persze de olyan formád lesz, hogy a következő kérdéseid ezen az oldalon ilyenek lesznek: "miért nagy a hasam fogyás után" "hogy tüntessem el ezt a zsírpárnát, azt a zsírpárnát"
"vékony vagyok de narancsbőrös itt - másutt mit csináljak"
Egyél rendesen.. azaz húst és zöldséget, ne ilyen lisztes akármiket meg joghurtot, túrót. Félelmetes, hogy erre nem tanítják meg a 14 éveseket. Pedig alapvető lenne, hogy ha felnőtök akkor ne elhízott cukorbeteg szörnyek legyetek mint a mai 30-50 évesek.
Szerintem kb. 74 kiló volt, lejött 54 körülire ősszel (gratula!) azóta a szupcsi étkezéssel most 60-nál tart, és újra fogyni kéne úgy 54 kg környékére.
Félelmetes milyen súlyingadozás. Biztos hogy nem tesz jót, de ez jár a gabonaevéssel sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!