Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerül lefogynom 10 kilót...

Sikerül lefogynom 10 kilót ezzel az étrenddel? KÉP

Figyelt kérdés

Reggeli: szendvics és mellé egy alma

Ebéd: diétásan csak, 1 tállal ( hús salátával, csirkemell, pulyka,zöldségek stb..) kerülöm a tésztákat, cukrot,csokit,süteményeket, és az üditőket

-kevesebb szénhidrátot eszek. Uzsira egy db gyümi vacsizni sosem szoktam.

- heti 3x-4x aerobik és heti 2x futás (40-50 percek)vagy súlyzós edzés fél óra.

Szerintetek?? lesz eredménye ha betartóm és elkezdem a héten???

2013. máj. 16. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát pedig ha fogyni akarsz be kell vezetned a napi 5x kis étkezést. Esetleg négy, de nem kevesebb. A szendvics legyen teljes kiőrlésű, magos vagy rozsos, legyen rajta sok zöldség is ne csak sajt meg felvágott. Kezdetnek.
2013. máj. 16. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:

én se ettem ötször mégis lefogytam.

szerintem jó,csak a zsemle helyett egyél vmi mást.

másik ha valaki edzesekre jar közben csokit is lehet enni,persze keveset.

én mindnent ettem,csak keveset.

2013. máj. 16. 21:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan megterhelő 3 óránként enni pár falatot, én így fogytam le pedig még este 8kor is ettem még (2 tojást). Am a szendvics jó, csak teljes kiőrlésű kenyérrel csináld és én vajat se szoktam rá tenni,csak simán sonka meg zöldség. Egyébként uzsira ehetsz még túrót meg tojást is vagy ami maradt ebédből. Szerintem lesz eredménye igyál sok vizet is
2013. máj. 16. 22:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben van igy teszem köszönöm :)))
2013. máj. 17. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!