Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » SOS! Hamar lekéne fogynom...

SOS! Hamar lekéne fogynom 50kilóra! 56vagyok! Hogy tudnám megcsinálni (Hónapvégére kéne lefogynom azt a 6 kilót)?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 24. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
ha leborotválod a hajad és szőrtelenítesz mindenhol ,az kapásból 4 kg mínusz. A maradék kettőt meg egy 1 órás futással kiizzadod.
2013. ápr. 24. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

És komolyra véve a témát: akkor kellett volna gondolkodni, amikor még megvolt rá az időd.

Vannak módszerek, pl. koplalás, de nincsen ilyen diéta, 1 hét után hat. És megereszkedhet a bőröd. Az ilyen hirtelen diétázók sajnos kifogynak a bőrükből. Inkább lassan fogyjál akkor nem nézel ki majd ki egy vén szatyornak.

2013. ápr. 24. 20:14
 3/8 A kérdező kommentje:
valami sport módszerre gondoltam, hogy ne legyen a bőrőm megcsúlt.
2013. ápr. 24. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hónapvége 7 nap a mait is beleszámítva. Vagyis napi 1 kg-ot kellene fogynod. Ez irreális kívánság. 1-2 kg ami reális.
2013. ápr. 24. 20:23
 5/8 A kérdező kommentje:
és jövőhónap végére letudnám adni?:s
2013. ápr. 24. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Elméletileg addigra meg lehet csinálni. De ahhoz nagyon oda kell figyelni az étrendre, illetve mozognod kell.
2013. ápr. 24. 20:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ki vagy mi okozza ezt a kényszert, hogy időre kelljen lefogynod? Szerintem fasság! Élj, táplálkozz egészségesen (pl paleo étrend) és a testsúlyod beáll magától az ideálisra. És ne a mérlegre pattogj örökké fel, henm nézd meg a tükörben az alakodat, méress testzsírszázalékot stb stb. Csak a kilókra menni ostobaság, kb olyan, mint amikor autónál csak a lóerőkkel törődnek, az össztömeggel nem. Pedig a gyorsulás is a tömeg/lóerő arányon múlik, nem egyiken vagy másikon.

Neked is van egy magasságod, egy testzsírarányod, elvileg a csontozatnak is van szerepe, bár jóval kisebb, mint sokan hiszik, nyilván egy alkatod, izomzatod stb. Felejtsd el a kilókat és egészséges légy!

2013. ápr. 24. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:
74%

miért mindenkinek az utolsó 1 hónapban jut eszébe hogy uh bazzeg egész évben zabáltam nem férek bele a ballagási ruhába és ha bikinit veszek fel a zöldek zokogva tuszkolnak vissza a vízbe?

ne egyél gabonát, tejet és cukrot. Járj futni az jól égeti a zsírt de alakot ne várj tőle.

2013. ápr. 24. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!