Napi egy óra szobabiciklivel és 1200 kalóriás étrenddel leadhatom az utolsó 9 kilómat?
Figyelt kérdés
Lenne még egy fura kérdésem...Egy szobabicikli kb. mennyi helyet foglal? Most akarok venni, de a szobámban annyi szabad hely van, hogy egy forgószél fér be max. Arra gondoltam, hogy minden alkalommal becipelem, ha végeztem meg ki.2013. ápr. 16. 20:33
1/5 anonim válasza:
és mi található abban az 1200 kalóriában? zsír fehérje szénhidrát?
2/5 poiu válasza:
Nem. 1200 kcal túl kevés, a szobabicikli jó, de nem igazán fogyaszt. Itt a jó idő, menj ki a szabadba, sétálj, kocogj, játsz, hallgasd a madarakat! Alapvetően cm/kg-on múlik a nyugalmi anyagcsere mértéke, így látatlanban az 1200 kevés.
3/5 anonim válasza:
kiinduló adatok nélkül nem lehet megítélni hogy jó e a napi 1200cal.
és nem írtál összetételt,ennyi erővel meg lehet az egész ch.
leméred a helyed otthon,meg a boltban a bringákat és így döntesz a mellett amelyik befér.
4/5 anonim válasza:
A szobabicikli nem fogyaszt? Akkor mit csinál?
Én a szobabringámmal fogytam le az utolsó 7 kg-ot.
5/5 anonim válasza:
a szobabringa vagy bármilyen edzés,vagy csupán a létezés kalóriát éget.
a kalóriadeficit meg fogyaszt.
értelem szerűen,ha cal pluszos a táplálkozása és még az edzések által sem jut el a deficitig,akkor hízhat ugyanúgy,vagy stagnálhat.
szóval alapból nem magától értetődő feltételezés,hogy az edzés fogyaszt.
ucsónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!