Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2hónap múlva ballagás.10kilótó...

2hónap múlva ballagás.10kilótól ilyen étrenddel és mozgással megszabadulhatok?

Figyelt kérdés

kb ilyesmi étrendre gondolok:

[link]

jövőhéttől veszek kondibérletet a futógépet meg az elliptikust használnám és heti 3-4x 1 órát:)

ma pl ezeket ettem:reggelire két slimmkenyér pulykasonkával+1narancs.ebéd:joghurtos saláta.vacsora:főtt tojás és megint joghurtos saláta

szerintetek ez milyen?:)

2013. ápr. 4. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:

ide még senki nem tudott olyan étrendet írni,hogy valaki azt ne mondta volna rá :

Ez nem jó !

2013. ápr. 4. 16:33
 2/8 A kérdező kommentje:
annyit kérdeztem,hogy ezzel 10kg menni fog júniusig?:DDD
2013. ápr. 4. 16:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez nem étrend! Hol van a zöldség és az elegendő fehérje az étrendedből? A slimkenyeret és a joghurtot elfelejtheted. Helyette hal, húsok, sok-sok zöldség, napi 3 liter víz.

Az, hogy 2 hónap alatt le tudsz-e adni 10 kilót, a jelenlegi súlyodtól függ.

Eddig nem jutott eszedbe, hogy májusban ballagsz?

2013. ápr. 4. 17:40
 4/8 Lipton. ***** válasza:

ezzel nem fogsz fogyni gyümölcsöt felejtsd el sonkákat meg ilyen szutykokat felejts el zsacskós levest is

1 kocka sajt??? szted a sajt jó dolog? :D

túró rudi ? jézusom :D

ez már fogyókúra

írhatok én ide bármit senki se hisz nekem

2013. ápr. 4. 17:42
 5/8 A kérdező kommentje:

június 16-án ballagok;)

67kiló vagyok.

2013. ápr. 4. 17:45
 6/8 anonim válasza:
Nem te jó dagadt vagy és az is maradsz.:-) miért kell hülyeséget kérdezni?!vagy balagásra lefogysz aztán még vissza hízol malacra
2013. ápr. 4. 18:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha fegyelmezett leszel, akkor 5-6 kilótól megszabadulsz. Már az is 10 % körül lesz.
2013. ápr. 4. 18:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Zacskós leves. No comment... Nagyon kicsi alma lehet 30 kcal-val. Mondjuk egy átlag túró rudi se 85, a cerbona meg kicsit felül lett számolva, de a rossz számolás még nem a legnagyobb probléma itt.
2013. ápr. 4. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!