Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Holnap kezdem a Hip Hop Abs...

Holnap kezdem a Hip Hop Abs programot. Jó lesz így, étrenddel?

Figyelt kérdés

Reggel olvastam egy cikket: 1 hónap múlva strand nyitás, és kétségbeestem. Nem kell sokat fogynom, inkább csak karcsúsodni, formálódni, szálkásodni. [link]

Ehhez választottam Shaun T hip hop abs-ét. Ugyanis, imádom az Insanity-t, de nagyon nagyon kifulladok tőle. A Hip hop abs-ot az órarend szerint fogom végezni: [link]

Ehhez kellene nekem egy étrend. Egy kis segítség az étrend készítésben. Van itthon 1 kg fagyasztott hekk-em, némi csirkemell (talán 4 kis csomag egyenként 120-150 grammosak), fehérje porom, házi tojásom, 1 kg almám, némi kivi, talán fél kg, fagyasztott zöldségek, brokkoli és karfiol mix 1 kg, zöldborsó, thai zöldségek keverék, friss uborka, paradicsom és paprika és 2 konzerv tonhal.

Ebből kellene 8-10-ig kihúznom az étkezéseket, fizetés után már tudok venni ezt azt.

Reggeli: ??? (Alma-kivi gyümölcssaláta?)

Ebéd: csirke vagy hekk, brokkoli-karfiol párolva

Vacsora: tonhal vagy tojás, nyers zöldségek.

2013. ápr. 3. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, neked nagyon jó kajáid vannak!

Igazából bármit eszel ezek közül, már nem az lesz a kérdés, hogy fogysz-e, hanem hogy mennyire egészséges. Nagyon, vagy elmegy kategória, de mindenképp jó.

Annyit tudsz sakkozni, hogy például a gyümölcsökkel mértéket tartasz, és amikor eszed az lehetőleg ne reggeli legyen (reggelire mehet bármelyik hús, zöldség) jobb az nappal, étkezések között. De egyébként te mindenképpen jól jössz ki ilyen ételekkel, ha reggelire gyümölcsöt eszel, akkor is.

Ritkán írnak ki ilyen kérdést, inkább az szokott lenni, hogy "van itthon krumpli, liszt, kis ilyen vagy olyan hús (esetleg panírozott halrúd) meg fél darab répa, egy aszott alma.. joghurt és fél kiló tejföl, mit lehet ezekből készíteni?"

Bevásárlási tanácsokat kéne osztanod, komolyan.

2013. ápr. 3. 18:22
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Nem ma kezdtem az "ipart". Egy jó ideje képzem magam a táplálkozás terén, olvastam a glutén hatásairól, a lektinekről, a szója divatról stb.

Minden fizetés után azzal kezdem, hogy megveszek 3-4 kg csirkemellet, felszeletelem kis adagokba és megy a fagyra. Veszek hekket és tonhalat, tojást kapok a nagyimtól.

Minden tudásom meg van, úgy gondolom az étkezésekről, de egyszerűen néha nem tudok mit enni. Mostanában semmi nem esik jól.

2013. ápr. 3. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Fura, hogy néha nem kívánsz enni.

Ennek van, hogy lelki oka van, például túl sokat foglalkozol a kajálással, és már elmegy az egésztől a kedved. Mindenképpen fontos, hogy az ember könnyedén, örömmel álljon a főzéshez, evéshez, az egészséges táplálkozás és a fogyás ne kényszer legyen, hanem egy jó szokás, hobbi. Ha ételt csinálsz, úgy készítsd el ahogyan szereted.

Mi lehet rosszabb egy 'hizlaló', lisztes kajánál? Az, ha nincs jó étvágyad az ételekhez.

Ha jó kajákat készítesz, ízlik neked amiket eszel, akkor egyéb oka lehet annak, hogy nem esik jól az étel, rá kéne jönnöd mi az.

Életviteled, kapcsolataid milyenek, mozogsz-e eleget (most fogod kezdeni, ez lehet segíteni fog az étvágyadon).

2013. ápr. 3. 21:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Eddig is mozogtam, de valahogy úgy érzem kell valami kicsit pörgősebb. Szerettem és fogom is továbbra is csinálni az erősítő, súlyzós edzéseket amiket eddig végeztem, de kell egy kis plusz.

Nem tudom mitől van ez táplálék elutasítás mostanában.

Ne értsd félre e közlendőmet, de rólad nagyon sok a negatív vélemény ezen az oldalon. Még is én úgy gondolom, hogy nekem nagyon sokat segítettél. Figyelgettem egy ideje az írásaidat és azok hatására olvastam tovább. Nem is tudod mennyit segítesz azoknak akik fogékonyak rá. Ugyanis van egy réteg, sajnos elég tetemes számmal rendelkező "fogyókúrás" réteg, aki csak ámítja magát mindenféle bogyókkal, italokkal, norbi és 90 napos diétákkal, barna és tk kenyérkékkel, zabpelyhekkel és extra zsírszegény joghurtkákkal, a "pufi rizsekről" és társaikról már ne is beszéljünk. Közben sírnak, hogy mennyire drága a diéta. Persze, ha hülyeségekre költi az ember a pénzét. És olvasom itt a kérdések tömkelegét, hogy "Hogyan fogyjak?" "Hízlal a 0%-os joghurt?" és ha a jóhiszemű ember, mint te is, lemeri neki írni, hogy "Hát baba, nem kellene joghurtot enni, vagy nem kellene vacak ételeket enni, helyette inkább zöldség, és húst, halat és tojást kellene fogyasztani." Akkor jön a sértődés, a lehordás, "hogyan képzeled, az nem úgy van" és hasonló szövegek. Ez az egész csak egy marha nagy ámítás, és nem fogadják el az emberek.

Na de mindegy is. Köszi, hogy válaszoltál nekem is, én nem utasítom el magamtól a jót, megfogadom az értékes tanácsokat.

2013. ápr. 3. 22:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Amúgy az élet vitelem unalmas, van egy kutyám, akivel nagyon várjuk a jó időt és akkor jó lesz, mert megyünk túrázni, pecázni. A Bükk lábánál élünk, így nagyon várom már a jó időt mikor újra a természetben lehetek, lehetünk. Barátaim, emberi kapcsolataim nem sok van, az a néhány barát most nagyon tanul, lassan vizsgák lévén, így most épp takarékon van a szociális életem.
2013. ápr. 3. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Jön a jó idő, végre napfény ér majd téged is, termelődik majd d-vitamin a testedben, mész majd a kutyussal sétálni, bízzunk benne, hogy jobb lesz.

Ha nem érzed jobban magad, akkor keresel megoldást, mindenre van.

Aranyos volt amiket írtál, jólesett, köszönöm szépen!

2013. ápr. 3. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!