Koplalásnak számít ha valaki 800 Kcl eszik naponta?
Visszahízza a lefogyott kilókat ha utána 1200 Kcl-t eszik?
158 cm
66 kiló
nő
Szerinted? Én majdnem 3x ennyi kalória mellett diétázok és 74 kiló vagyok, igaz férfi, de akkoris javaslom a dupláját és mellé sport inkább, mint ez.
Miért egyszerűbb hetekig szenvedni nem evéssel aztán visszahízni, mint normálisan enni éhségérzet nélkül egészséges kajákat, és napi 1 órát "szenvedni" sporttal?
Annyiszor vágtam már bele a diétába hogy már ötletem sincsen.
Volt olyan hogy nem ettem sem sem cukrosat sem liszteset de mivel cukor függő vagyok így pár nap után jojózott a szemem és nekiestem a hűtőnek.
Mikor rengeteg zöldséget és húst ettem sőt kalóriát számoltam 1400 Kcl alatt voltam akkor semmit nem fogytam.
Egyszerűen nem tudom megállni hogy ne egyek addig míg meg nem unom.
Már 3 napja csak zabálok megint, sütemény , húsok, fasírt, sajt, mert ugye húsvét van.
Ma már nem eszem többet.
De fogalmam sincsen hogy holnap hogyan kezdjem a napot.
Imádok enni.
Nem is szoktam szinte rágni csak 4-5 rágás és csak nyelek, nyelek , nyelek és jó és nem állok meg míg van a tányéromon.
Sajnos ha bánatom van ha , örömöm, ha depis vagyok mindig az étellel vigasztalom magam.
Naponta 6-7 alkalommal eszek nasikkal együtt.
Volt egy idő mikor másfél hónap alatt fogytam 6 kilót, de tudtomon kívül, mert házfelújítás volt és szó szerint nem volt idő enni, szinte még leülni se, naponta 2 szer ettem kb, sokszor reggel nem is ettem, arról nem is beszélve hogy állandó mozgásban voltam, festés, pakolás stb....
Most valahogy nem tudom lefoglalni magam annyira hogy ne a kaján járjon az eszem.
A legrosszabb hogy nem tudom hogy mekkora adagot kéne hogy egyek hogy se túl sok se kevés ne legyen.
Nem hiszem, hogy nincs jobb módszer számodra... Nekem sem egyszerű, eszembe sincs önuralmat gyakorolni, hedonista vagyok, rebellis s nekem aztán nem elég 800 kalória, ha éhes vagyok... Legalábbis az utóbbi életmódváltásom elején is ez volt a helyzet.
De megtaláltam a módszeremet. Neked valószínűleg nem kell odáig elmenned, mint nekem, de a legfontosabb elem sokaknak bejön: szénhidrátcsökkentés. Különös tekintettel a gyors szénhidrátokra, s még különösebbel az egészségtelenebbekre...
A szénhidrát laktat a legkevésbé, habár vannak egyéni különbségek e téren. S az a legkevésbé fontos makrotápanyag... Attól még jó lehet az is, én odavagyok a zöldségekért, több szempontból is jók fogyáskor és máskor is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!