Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Koplalásnak számít ha valaki...

Koplalásnak számít ha valaki 800 Kcl eszik naponta?

Figyelt kérdés

Visszahízza a lefogyott kilókat ha utána 1200 Kcl-t eszik?

158 cm

66 kiló

2015. ápr. 6. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Igen. Az anyagcsere lelassul és a kevés ételtől is hízni fog. Enni kell, csak a szénhidrátot reggel és nem du, meg este kell enni. + sport.
2015. ápr. 6. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerinted? Én majdnem 3x ennyi kalória mellett diétázok és 74 kiló vagyok, igaz férfi, de akkoris javaslom a dupláját és mellé sport inkább, mint ez.

Miért egyszerűbb hetekig szenvedni nem evéssel aztán visszahízni, mint normálisan enni éhségérzet nélkül egészséges kajákat, és napi 1 órát "szenvedni" sporttal?

2015. ápr. 6. 17:28
 3/7 A kérdező kommentje:

Annyiszor vágtam már bele a diétába hogy már ötletem sincsen.

Volt olyan hogy nem ettem sem sem cukrosat sem liszteset de mivel cukor függő vagyok így pár nap után jojózott a szemem és nekiestem a hűtőnek.

Mikor rengeteg zöldséget és húst ettem sőt kalóriát számoltam 1400 Kcl alatt voltam akkor semmit nem fogytam.

Egyszerűen nem tudom megállni hogy ne egyek addig míg meg nem unom.

Már 3 napja csak zabálok megint, sütemény , húsok, fasírt, sajt, mert ugye húsvét van.

Ma már nem eszem többet.

De fogalmam sincsen hogy holnap hogyan kezdjem a napot.

Imádok enni.

Nem is szoktam szinte rágni csak 4-5 rágás és csak nyelek, nyelek , nyelek és jó és nem állok meg míg van a tányéromon.

Sajnos ha bánatom van ha , örömöm, ha depis vagyok mindig az étellel vigasztalom magam.

Naponta 6-7 alkalommal eszek nasikkal együtt.

Volt egy idő mikor másfél hónap alatt fogytam 6 kilót, de tudtomon kívül, mert házfelújítás volt és szó szerint nem volt idő enni, szinte még leülni se, naponta 2 szer ettem kb, sokszor reggel nem is ettem, arról nem is beszélve hogy állandó mozgásban voltam, festés, pakolás stb....

Most valahogy nem tudom lefoglalni magam annyira hogy ne a kaján járjon az eszem.

A legrosszabb hogy nem tudom hogy mekkora adagot kéne hogy egyek hogy se túl sok se kevés ne legyen.

2015. ápr. 6. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Két öklödnyi ételt/ebéd, egyik ököl hús, másik ököl fele zöldség, fele köret. A többi étkezést ennek megfelelően beállítani.
2015. ápr. 6. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Cukorfüggőség, ugyan olyan mint a dohányzás, vagy a kábítószerfüggőség, csak ezeknél hamarabb tönkre teszi az egészséged. Le kell róla szokni, ha egyedül nem megy orvosi segítséget kell kérni.
2015. ápr. 7. 07:54
 6/7 anonim válasza:
2 tálca sör+fradi meccs,megteszi?
2015. ápr. 7. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy nincs jobb módszer számodra... Nekem sem egyszerű, eszembe sincs önuralmat gyakorolni, hedonista vagyok, rebellis s nekem aztán nem elég 800 kalória, ha éhes vagyok... Legalábbis az utóbbi életmódváltásom elején is ez volt a helyzet.

De megtaláltam a módszeremet. Neked valószínűleg nem kell odáig elmenned, mint nekem, de a legfontosabb elem sokaknak bejön: szénhidrátcsökkentés. Különös tekintettel a gyors szénhidrátokra, s még különösebbel az egészségtelenebbekre...

A szénhidrát laktat a legkevésbé, habár vannak egyéni különbségek e téren. S az a legkevésbé fontos makrotápanyag... Attól még jó lehet az is, én odavagyok a zöldségekért, több szempontból is jók fogyáskor és máskor is :)

2015. ápr. 8. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!