Mai napra ennyi kcl bevitelt számoltam jó lesz így?
1440 kcl a napi keretem, 65,5 kiló vagyok 158 cm magas és 55 kilóra szeretnék lefogyni heti fél kilós fogyással.
72 gramm fehérjéből teljesítve lesz 126 gramm fehérje.
180 gramm szénhidrátból 99 gramm szénhidrát lesz teljesítve.
48 gramm zsírból 45 gramm zsír lesz teljesítve.
Főtt csirkecomb, tojás, túró,sárgarépa, petrezselyem gyökér. paradicsom,fokhagyma,rizsből álló étrendből.
1328 kcl összesen.
Szerintetek ha minden nap hasonló ételeket eszek nem lesz szénhidrát hiányom?
Cukros lisztes ételeket kerülni szeretném, mert eddig drasztikus mennyiségeket ettem belőlük kb háromszorosát a megengedettnek.
"A világ vezető egészségintézete"
Ez a szervezet milyen érdekeket képvisel pontosan, és vajon milyen eszméket vall? Mert akár igazuk is lehetnek, meg jó ajánlásaik is lehetnek.
Meg akár rosszak is :)
"Ez a szervezet milyen érdekeket képvisel pontosan, és vajon milyen eszméket vall?"
Ez talán itt off-topic... És igen, lehet jó is, és rossz is. Sőt tovább megyek. Egyszerre is lehet jó is és rossz is. Ezt ugyanis az ítélő mondja meg mindig. Így lehet a keresztes háború meg a májusi eső is jó is, ugyanakkor rossz is. De ne is filozofáljunk ezen... ;)
Rendben, ez szimpatikus.
Csak pont ezért max. szempont, de nem feltétlen 'lényeg', hogy egy szervezet mit ajánl. A WHO sem egyértelműen jó, az ajánlásaik néha persze biztos igen. Csak ilyesmire gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!