Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Miután lefogytam, hogyan...

Miután lefogytam, hogyan tudnám tartani a súlyomat? Hízós típus vagyok.

Figyelt kérdés

Szóval futok,most akarok kezdeni kondiba járni, teljes kiörlésű dolgokat eszem kifli kenyér meg ilyenek helyett,na meg csirkemell,zöldség, rizs,túró, szóval minden ami diéta alatt jó.

Még kb 10kg van hàtra a kívánt célig.

Nem szeretnék örökre csirkén és rizsen élni, persze nem rohannék egybõl a mekibe se,dw azért hiányoznak a jó főtt kaják ,és hogy este ne csak egy kis túrót egyek meg joghurtot,hanem akkor is valami rendes kaját.

Valaki segítene, hogy hogy álljak majd vissza a rendes étrendre, hogy ne hízzak vissza? Mert mozogni tervezek utána is,az alap.

2015. jan. 15. 13:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval. Tartós fogyás csak életmódváltással érhető el.

Egyszerűen tudomásul kell venni, hogy vannak dolgok amin örökre változtatni kell, ha tartós eredményt akarsz. Ha a régi étrendedre visszaállsz, akkor értelem szerűen visszafogsz hízni ugyanolyanra. Nem véletlenül voltál akkor túlsúlyos. Olyan nincs, hogy valaki diétával lefogy, aztán megint ugyanazokat eszi ugyanúgy és rejtélyes okból nem hízik vissza. Miért történne így?

Én is szerettem sok mindent, de van amit már soha többé nem ehetek mert pl. kiderült, hogy laktóz és gluténérzékeny vagyok. De túléltem. Sőt, már nem is akarok enni olyasmiket, amit régen igen. Nem hiányzik, mert nem áll meg az élet a juhtúrós sztrapacskánál. Ezerféle más finomságot ehetek.

Ez a szenvedés, hogy jaj nem ehetek ezt meg azt, és aztán elcsábulok, ez igazából a gyenge jellem egyik ismertetője. Ilyenkor mindig hiányzik az akaraterő és ráadásul ha nem tudod élvezni amit csinálsz akkor összességében garantált a sikertelenség.

Ezért nem működnek az önsanyargató diéták.

Megint csak magamat tudom felhozni példának. Én ugye egy csomó mindent nem ehetek, de nem törtem össze, sőt én élvezem azt, hogy olyan érdekes és változatos kajákat csinálhatok és ehetek, ami másnak eszébe sem jutna.

Élvezem, ahogy kutatok az sok érdekes és egészséges alapanyag között, és eltervezem miket fogok holnap enni. Élvezem, mert tudom, hogy jót teszek magammal és egyébként éheznem sem kell, jól érzem magam és ez látszik is rajtam.

Lehet, hogy munkába menet nem ugorhatok be a sarki pékségbe reggeliért, és nem ebédelhetek az X-edik közeli kajáldában, hanem minden este magamnak kell elkészítenem a betevőt, de megéri és egyáltalán nem fáradság.

A kényelem függővé teszi az embert és onnantól már minden apró kellemetlenség óriásinak tűnik.

Hidd el nem olyan tragédia, ha az ember esténként nem 3 tányér csülökpörköltet tol krumplipürével.

A pörkölttel amúgy nincs baj, eheted nyugodtan. Egyed zöldségekkel, és mondjuk ebédre. Jobba fogsz aludni éjszaka.

Este azért sem jó tele enni magad, mert rosszul alszik az ember tőle. Jobb könnyedebb ételt választani az esti órákra. Bár lehet van akinek nem gond. Nem tudom.

Sok sikert!

2015. jan. 15. 16:02
 12/13 A kérdező kommentje:

oké,köszi nektek!

nem akartam teljesen visszállni arra,amitől meghíztam,ez egyértelmű! egészségesebben akarok majd étkezni,továbbra is,csak igen,van pár kedvenc kaja,ami gyengepont.

de akkor majd eszem őket,csak ritkán, és megpróbálom lemozogi :)

2015. jan. 15. 17:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha néha bűnözöl még nem fogod visszahízni. Én fél éve életmódot váltottam, edzek, sok fehérjét, zöldséget fogyasztok, formásabb vagyok, jobb a közérzetem, még az arcom is kitisztult ennek hatására. Már csak az utóbbiért eszem ágában sem lenne hogy visszaálljak a régi életmódomhoz. De ez nem azt jelenti hogy nem szoktam néha egy pizzát rendelni, vagy enni a nagymamám fánkjából. Csak semmi értelme minden nap.
2015. jan. 17. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!