Lefogytam, sovány vagyok, de a hasam még mindig nagy. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Lefogytam, a combom,karom,derekam...mindenem lefogyott, a mellem alatt a bordáim szinte kiláttszanak, de a hasam még mindig nagy...mármint nem hájas,meg semmi, ha befeszitem még 2-4kocka láttszik is...de csak úgy alaphelyzetbe kigömbölyödik, főleg alul. Mitől lehet ez? Egészségesen étkezek, ritkán lecsúszik pár süti meg csoki, de ez még szerintem belefér,szóval nemtudom miért van. Járok eddzésre, ahol hasra is szoktunk gyúrni,de az se sokat segít, csak ha befeszítem akkor láttszik hogy izmos.. Nagy wc-zés után mindig olyan szép lapos, ki se bírom dugni..aztán eszek valamit,vagy iszok és már megjelenik a kis pocak, és egész nap velem van..:/ mit tehetek ez ellen? Fogyni már nem szeretnék,mert máshol már elég sovány vagyok. Viszont bármit eszem nagy lesz...Felkéne gyorsítanom az anyagcserém, hogy többször járjak nagy wc-re? Mert alapból kb.2 naponta tudok nagy wc-zni..ez kevésnek számít? Mit tehetek ez ellen? 15/L2014. dec. 14. 10:53
2/3 A kérdező kommentje:
És az mitől lehet? És mit lehet ellene tenni? Mondjuk nemtudom mitől lehetne, nem eszek lisztes,cukros dolgokat (csak kb heti 1-2x) Szóval alapból húst,tojást,zöldséget eszek sokat, néha gyümölcsöket (körte,narancs,kivi,datolya,mazsola) és napi 2l ízesítetlen teát iszok.
2014. dec. 14. 12:46
3/3 anonim válasza:
Természetes folyamat, hogy evés után a has megnagyobbodik, mivel emésztésre váró étel kerül bele, emésztőnevek árasztják el, illetve utánpótlás termelődik, felszívás miatt pedig vérbőség is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!