Amióta lefogytam és még fogyózom is, mert van még rajtam bőven felesleg nagyon fázom, mit tudnék tenni ellene?
Eddig fogytam 10kg-ot, még mindig van rajtam bőven, de azóta annyira fázom, vacogok, ráz a hideg. Most is 1 nagy hosszú ujjú póló+ vastag pulóver, nagy vastag zokni van rajtam, 22 fok van, de liba bőrözök,ráz a hideg, hidegek a végtagjaim, lila a kezem, szám
Mit tudnék tenni ez ellen? Mert ez így nagyon rossz egész nap, és egész nap így állni a megállóba, menni akármerre hogy didergek.

Ez nagyon durva, Ti mennyire vagytok vékonyak, hogy fáztok, régebben pedig nem?
Remélem, ilyen gondom nem lesz, egyelőre még sok háj van rajtam, 163/69, speciel ez hőérzet szempontjából pont olyan, mint a 84. 18.5 fok van a szobámban, hosszú ujjú pólóban melegem van, igaz, nemrég lent voltam az igen meleg konyhában, majdnem 20 fok van, de többnek hat, mert épp sajtos puffancsot sütünk :)
Az oké, hogy nem vagyunk egyformán fázósak (s én is tudok fázni fáradtan vagy kialvatlanul vagy rosszkedvűen), de sokszor olvastam, hogy fogyás után fázni kezdtek, de valami extrém mértékben...

Első vagyok.
Én 167 cm-hez most épp 50 kiló vagyok. De voltam már 47-48 is, azt szeretném visszanyerni.
A fázás kb. 52 körül kezdődött, azóta folyamatos.
Cserében viszont nyáron a kb. 40 °C-ban, amikor mindenki más szenvedett, én remekül éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!