Nagy súlytól sikeresen megszabadulók, az arcotok, nyakatok (toka) környékén mennyi idő múlva vettétek észre az eredményt?
Végre le akarom adni a 33 kiló súlyfeleslegemet, ami bizony elég gyorsan rakódott fel, ráadásul - okokat most nem részletezni - az arcom és a felsőtestem nagyon elváltozott, toka, a zsír mindenhol az arcomon, még az orromon és a szemeim körül is másképp néz ki.
Ha fogyok, általában combról és fenékről indul leggyorsabban, de fogalmam sincs, mikor fogom a régi, nem zsírtól szigetelt arcomat a tükörben viszontlátni, már eléggé idegesít, mert ezt a mindenhol hájjal borított, arcvonásokat kevésbé felmutató pufiságot nem érzem magaménak, nem ilyen arccal szoktammeg magamat.
Kinek hogyan alakult nagy súly leadása után az arc,toka?
Én is 36kg-Al vagyok kevesebb. Az indulási súlyom 95kg volt. Az arcomon nekem elég későn kezdett látszani, olyan 25kg után, de aztán egy nyár alatt annyit változtam, h az osztálytársaim nem ismertek meg :)) sok sikert neked, Hajrá!!! :))
17/L
94 kilóval kezdtem, és bevallom nem igazán tűnt fel, hogy az arcomon mikor kezdtem vékonyodni. Mivel az arcomat minden nap láttam a tükörben így a változás csak akkor tűnt fel amikor mások is megjegyezték, hogy mennyire más lett a kinézetem is. De ekkor már legalább 22 kilótól megszabadultam. Szerencsére lassú fogyást csináltam így a bőrömnek volt ideje regenerálódnia, így nincs lógó toka, vagy csúnya szem alatti táskák..:)
Jelenleg 68 kiló vagyok, de még mindig tart a fogyókúra. Bár már nem nevezem annak, mert megszoktam.
Első vagyok.
175 cm magas vagyok, és 116 kiló voltam. Három év alatt fogytam le, minden évben kb. 10-12 kilót. Nem kapkodtam el, de mivel életmódot váltottam, nem is híztam vissza. Most sem vagyok vékony, de ha ettől többet fogynék, eltűnne a mellem! Ebből kiderül, hogy nő vagyok. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!