Miért jött vissza amit lefogytam?
Másfél hét alatt egészséges táplálkozással és sporttal lefogytam 1,5 kg
Mindent ugyanúgy csináltam ès az egész vissza jött.
" Mindent ugyanúgy csináltam ès az egész vissza jött. "
-nem ám megharagudni,de ez nem lehet igaz,azért híztad vissza mert megint többet ettél,
1,5 kiló nem is igazán fogyás, és nem is hízás.
Egy kicsivel több só, vagy szénhidrát, plusz egy kis menzesz és már meg is van a 1,5 kiló víz amit megkötöttél...
Én naponta produkálok ilyen ingadozásokat. Edzés után is nehezebb vagyok, mert az izom köti a vizet, főleg ha CH is van.
Ha egy kicsit is sósabb kaját eszel, a só leköti a vizet, csupán ettől is lehet 1,5 kg hízásod!
De ha valami más miatt nincs "teljes ürítés" reggel, akkor is símán lehetsz ennyivel nehezebb.
És persze ellenkező esetben is mutathat a mérleg ugyanennyi, de "látszólagos" fogyást!!!
Szóval az jó, hogy egészséges táplálkozás + sport, de ez legyen meg az életed további részében is, és akkor ennél több eredményt is fog produkálni a szervezeted anélkül, hogy valódi, kemény fogyókúrákkal kellene küzdened!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!