Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Lefogytam 30kilót alkohol...

Lefogytam 30kilót alkohol melett? 16L

Figyelt kérdés

85 kg voltam 1m64

most 55 vagyok 3 hónapja tartom a súlyt rendesen étkezem es sportolom..az alkoholt kerulom..

Egy fiu miatt fogytam le sexy akartam lenni szóval alig étkeztem...reggelire ettem max 1 almat ebéd sali(ontettel vagy nelkule) valami halal vagy csirkével..mindennap ennyit vagy ha megéheztem egy almat vagy mandarint lefekvés elott...voltak olyan hétvégék amikor egésznap semmmit nem ettem , de ejszaka bulizni mentem és ittam alkoholt 5-6 pohárral(whisky)

Ja és edzoterembe jartam hetente 3szor plusz otthon tornásztam mindennap!4-5 hónap alatt lement 30...ez h lehet?

2014. dec. 15. 05:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy erősen koncentráltál a célra és valóban erősen korlátoztad a bevitelt. Az az üres gyomorba kerülő alkohol biztosan nem tett jót a májadnak és tudjuk, hogy a májzsugor egyik velejárója az erős fogyás.
2014. dec. 15. 06:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok sertő lenni de én sem vagyok sokkal idősebb nálad . De egy 16 éves gyerek főleg lány miért vedel ? Nem tetted fel magadnak a kérdést , hogy melyik csávó szereti ha a csaja iszik . Mit szólnak a szüleid ? Egy fiú miatt lefogyni ? Szerintem hülyeseg vagy szeressen azért, aki vagy , vagy akkor találjon csinosabbat . Magad miatt kell lefogyjál azért , hogy egészséges legyél és igy nem fog menni , hogy alig eszel és úgy iszol , mint egy részeges :)
2014. dec. 15. 07:00
 3/8 A kérdező kommentje:
nem mindennap ittam..nem is minden hétvégén valamikor 2-3 hétig nem is buliztam.
2014. dec. 15. 07:18
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

5-6 pohár tömény szesz nagy mennyiség, főleg, hogy koplalós fogyáskor, éhgyomorra ittad. Ha ilyenkor nem a mentő vitt el, akkor elég gyakorlott alkoholfogyasztó lehetsz.

Lehet, hogy most örülsz neki, de a későbbiekben meg fogja ezt bosszulni a tested.

2014. dec. 15. 07:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

És jó volt 16 évesen piázni?

Fiatalon még könnyű, majd nézd meg 25-30 évesen hogy fogja bírni ezt az iramot a tested, hehe :)

2014. dec. 15. 08:04
 6/8 poiu ***** válasza:
Igazából mi a kérdés? 4-5 hónap (16-20 hét) alatt le tud menni 30 kg erős kalórimegvonással, de általában az ilyen gyors fogyás nem tartós. Most már mindegy, de csináld az erőedzést és figyelj a kajára, mert könnyen visszaszedheted, amit leadtál + 10 kg-t.
2014. dec. 15. 09:34
 7/8 Phoney ***** válasza:
Ha a semmire iszol alkoholt, akkor nem hízol tőle... az alkohol belép a citrátciklusba (az energiatermelésbe), de elraktározni nem tudja a szervezet. (Nem, nem cukorrá bomlik le.) Viszont a gyomrodnak nem éppen tesz jót az éhgyomorra whisky.
2014. dec. 15. 10:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a fogyásnak nem sok köze van az alkoholhoz ebbe a formában.(2-3hetente)de ebben a korban tényleg nem kénne inni!!!

A fogyás túl gyors volt, az se jó de azért gratulálok az eredményhez! Havi 3-4 kilónál többet nem szabad.

Alapvetően jó amit csináltál,(mozgás+kevesebb kalória) de lassíts. Figyelj, hogy minden nap egyél valamit amiben van fehérje(hús, hal, túró). Jobb ha reggel délbe este is esszel valami ilyesmi, azaz időben elcsúsztatva mint egyszerre sokat. A sport és a fehérje megakadályozza, hogy az izomzatod veszitsd el, a cél nem az hogy legyengülj, hanem hogy a testzsírt csökkentsd. A zsír a kenyértől, tésztától, édességektől azaz szénhidrátoktól lesz, ilyet ne egyél vacsorára.

2014. dec. 15. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!