Lefogytam 30kilót alkohol melett? 16L
85 kg voltam 1m64
most 55 vagyok 3 hónapja tartom a súlyt rendesen étkezem es sportolom..az alkoholt kerulom..
Egy fiu miatt fogytam le sexy akartam lenni szóval alig étkeztem...reggelire ettem max 1 almat ebéd sali(ontettel vagy nelkule) valami halal vagy csirkével..mindennap ennyit vagy ha megéheztem egy almat vagy mandarint lefekvés elott...voltak olyan hétvégék amikor egésznap semmmit nem ettem , de ejszaka bulizni mentem és ittam alkoholt 5-6 pohárral(whisky)
Ja és edzoterembe jartam hetente 3szor plusz otthon tornásztam mindennap!4-5 hónap alatt lement 30...ez h lehet?
5-6 pohár tömény szesz nagy mennyiség, főleg, hogy koplalós fogyáskor, éhgyomorra ittad. Ha ilyenkor nem a mentő vitt el, akkor elég gyakorlott alkoholfogyasztó lehetsz.
Lehet, hogy most örülsz neki, de a későbbiekben meg fogja ezt bosszulni a tested.
És jó volt 16 évesen piázni?
Fiatalon még könnyű, majd nézd meg 25-30 évesen hogy fogja bírni ezt az iramot a tested, hehe :)
Szerintem a fogyásnak nem sok köze van az alkoholhoz ebbe a formában.(2-3hetente)de ebben a korban tényleg nem kénne inni!!!
A fogyás túl gyors volt, az se jó de azért gratulálok az eredményhez! Havi 3-4 kilónál többet nem szabad.
Alapvetően jó amit csináltál,(mozgás+kevesebb kalória) de lassíts. Figyelj, hogy minden nap egyél valamit amiben van fehérje(hús, hal, túró). Jobb ha reggel délbe este is esszel valami ilyesmi, azaz időben elcsúsztatva mint egyszerre sokat. A sport és a fehérje megakadályozza, hogy az izomzatod veszitsd el, a cél nem az hogy legyengülj, hanem hogy a testzsírt csökkentsd. A zsír a kenyértől, tésztától, édességektől azaz szénhidrátoktól lesz, ilyet ne egyél vacsorára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!