Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Mit tegyek hogy ne egyek ennyit?

Mit tegyek hogy ne egyek ennyit?

Figyelt kérdés

15/L

segitsetek hogy mit csinaljak hogy ne egyek ennyit es ne legyek folyton ehes? Hogy akadajozzam meg az edesseg iranti "vagyat"?

Mert igy hogy eszek folyton ezert hizok. Es en pomt dietazni szeretnek de nem megy

2014. nov. 17. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem eszel túl sok szénhidrátot? Nekem akkor van éhség, édességvágy, sok evés mellett...
2014. nov. 17. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
egyél több fehérjét, mert az nem vált ki nagy inzulinválaszt, és ezért nem leszel folyton éhes. De az is lehet, hogy nem is vagy igazából éhes, ez csak egy pótcselekvés..Próbáljd meg lefoglalni magad valamivel...olvass, filmezz, tanulj. Ha úgy érzed már nagyon nem bírod, és nyúlnál a csokiért, akkor menj el sétálni egy 10 percet, vagy igyál meg egy nagy pohár vizet, rágcsálj el egy répát, vagy rágót.. Nekem ezek beszoktak vállni.
2014. nov. 17. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Állítólag a fehérje laktat a legjobban, inzulinválasz szempontjából viszont a zsír az igazi, mert annak nincs olyan. S az is elég jól laktat.
2014. nov. 17. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Az előzők leírtak pár jó trükköt, de minden fejben dől el! Tapasztalatból mondom, én is így voltam, de egyszer valami megváltozott..eldöntöttem hogy lefogyok, és érdekesmódon onnantól egy picit sem kívántam semmit, nem zavart vagy töltött el feszültséggel ha a többiek előttem ették a sütiket, csokikat. De ehhez tényleg erős elhatározás kell!
2014. nov. 17. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:

A 4. válaszoló is jót írt, bizony, a kemény elhatározás adott esetben sokra képes. Alapesetben én aztán meg se próbálok önkontrollt alkalmazni evés terén, amire vágyom, megeszem... De ha elhatározom magam, akkor ez szinte mindig teljesen jól működik. Bizonyára ez személyiségfüggő is, nekem eléggé alap, hogy amit kijelentek, ahhoz tartom magam. Ételek letiltásában vagyok a legjobb - mivel tudom, mit vagyok hajlandó kihagyni. A kakaót pl. nem, s eddig a napi (szénhidrátszegény) édesség se maradt ki sokszor...

De azért az étrend sokat számít. Elhatározásból nem tudnék szénhidrátdúsan keveset enni.

2014. nov. 17. 18:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszomom szepen a valaszotokat.

lehetseges hogy ez egy egyfajta pot cselekves mert suliban elvagyok foglalva ezert csak 2 pogacsat eszek. Es hogyha itthon is levagyok foglalva (pl takaritas) akkor sem eszem sokat. De ha nincs semmi program akkor unatkozasbol is eszek es errol le kell szoknom. Koszonom a segitseget.:)

2014. nov. 17. 19:14
 7/7 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy az első két hét csak a nehéz. Én most már 5 hónapja, hogy nem rágcsálok unalmamban semmit. Imádtam este valami édessel zárni a napot, mára már eszembe sem jut! :)
2014. nov. 17. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!