Egyek még, ha ma csak ennyit ettem?
Figyelt kérdés
117g fehérjét, 13g szénhidrátot, 25g zsírt ettem, ami 780 kalória volt.
Sok húst ettem, szóval egyáltalán nem éheztem. Csak ez így olyan kevésnek tűnik. Kéne még ennem vagy jó ez így?
2013. jún. 28. 00:03
1/5 anonim válasza:
LOL. Te konkrétan csak csirkemellet ettél? Hány kiló vagy? Minden testkilógrammra jutnia kéne 1g szénhidrátnak. Meg ez így nagyon kevés. És ha összességében nézzük a fehérje sem sok. Pláne a zsír nagyon kevés.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem natúr csirkemellet, finoman elkészítettem és salátával ettem.
55 kg vagyok.
De még ettem tegnap, úgyhogy ennyire jött ki:
160g fehérje, 23g szénhidrát, 50g zsír, 1200 kalória
2013. jún. 28. 17:14
3/5 anonim válasza:
Nagyon kevés a CH. Arról nem is beszélve, hogy kevés kalóriát vittél be. Ha csak így fogysz heti 1 kilót, akkor érthető (mindenki más tempóban fogy), de ha a fogyásod ezzel több lesz, mint heti 1 kiló, akkor nagy az esélye az izomvesztésnek. (Kivéve az elején, mert ugye akkor jön víz is).
4/5 A kérdező kommentje:
Ennél többet akkor se tudok enni meg nem is akarok. Ha többet ennék, nem fogynék semmit. Már hetek óta stagnál a súlyom.
2013. jún. 28. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!