Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagyon gáz, ha tegnap és ma...

Nagyon gáz, ha tegnap és ma ennyit ettem?

Figyelt kérdés
Tegnap: reggelinek 2tojás fehérje+2abonett+1alma. Ebéd: kb 50-70g zabpehely+egy kis saláta, aztán vacsiig 4 kicsi zöld alma, 1 fél narancs, 1fél gránátalma+2piros alma(közepesek)Vacsi: kb 100g füstölt lazac+2abonett+2 dexi.... Ma: reggeli: egy sprotni konzerv (lemosva róla az olaj) (160g)+2abonett+4 kicsi paradicsom tízórai:2 mandarin(nagyobbak) ebéd: 1 db ruszli+4abonett+1kanál zsírszegény tejfölös kukorica... ezekután sztem ma vacsira csak egy v két mandarin lesz...
2012. nov. 26. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne viccelj, ez elég kevés kaja volt... Nincs kedvem kiszámolni a kalóriáját, de szemmel láthatóan nem vitted túlzásba ez evést :)
2012. nov. 26. 15:20
 2/7 A kérdező kommentje:
De alig mozogtam valamit ma..(ágyban kellett maradnom) tegnap meg alig mentem valamit
2012. nov. 26. 15:25
 3/7 anonim ***** válasza:

2 tojásból hova tűnt a sárgája, azt ellopta egy T-rex? A salátának volt még értelme, az almából fölösleges 4 egy napra.

Kell gyümölcs, de mértékkel!

A lazac nagyon jó, a sprotni is, pari is, mandarin oké, ruszli, tejföl és kukorica az éhezők kajája,

Egy részt sok gyümölcsöt ettél, más részt hiába eszel drága halakat, ha mellette meg mint valami éhenkórász abonettet (szénhidrát) meg tejfölt eszel (borjú táp, tej, zsírosít) meg kukoricát.

A normális ételeket kéne túlsúlyba helyezni (halak, húsok, zöldségek, gyümölcs) és a fölösleges szénhidrátot nem kellene megenned. Abonettet, tejfölt minek eszel, ezekkel lehet elhízni, semmi értelmük, sőt tulajdonképpen inkább károsak mint hasznosak. Ha valaki lazacot eszik, azt ne abonettel egye már, ilyeneket a szegények esznek, és nekik sem kéne. Lazachoz saláta!

2012. nov. 26. 15:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Tejfölt már nyár eleje óta nem ettem, és most is csak egy evőkanálnyi mennyiség volt, ahogy a kukorica is. Kukoricát meg talán már egy éve ettem utoljára. Az Abonettet meg kb. napi szinten, de lehet ez változik majd. Anno kaptam vagy 20 csomagot, szóval ezért eszem, és még enni is fogom míg ez a maradék 6 csomag kitart.
2012. nov. 26. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Majdnem 2000 kalóriát égetsz el akkor is, ha csak ágyban fekszel (függ magasságtól, testsúlytól stb) Nekem pl 1900 kalória megy el ha nem csinálok semmit, csak itthon lomolok. Szóval nem kell "lespórolni" a vacsorát, mert így sem volt túl kalóriadús a beviteled. Egyébként jól csinálod :)

Értél el valamit ezzel az étrenddel, ha már ilyen kitartóan csinálod? Fogyás miatt csinálod, vagy egészségesen szeretnél enni?

2012. nov. 26. 16:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, majdnem 10 kg-ot adtam le. Eleinte csak a fogyás miatt csináltam, de ez mostanra már sokat változott. Nem igénylem már a korábban fogyasztott káros termékeket, és sokkal boldogabbnak érzem magam! :)
2012. nov. 26. 17:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha lejött ez a maradék 1-2 kiló, akkor sem fogok visszatérni az előző étrendemre, hanem megpróbálom majd úgy beállítani, hogy ne fogyjak tovább, azaz több egészséges ételt fogyasztok egy nap, mint most. Sajnos csak hébe-hóba sportolok, szóval még ezen változtatnom kell.
2012. nov. 26. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!