Tegnap megettem 5000 kcal-t húsvét miatt, és ma is megettem ennyit. Fel is jött 3 kg és PLUSZ 3 CM a combom körméretére. Mennyi idő alatt áll ez helyre?
Amúgy hétköznap normálisan eszem, azért ettem meg most a 2 nap alatt a sok csokit meg ilyesmit, hogy ne minden nap egyek. Amúgy én magamtól nem veszek ilyeneket és nem is szoktam enni.
MENNYI IDŐ ALATT megy vissza ez a 3 kg és a plusz 3 cm az eredeti helyre??
170 cm vagyok, 64 kg voltam (most lehetek vagy 67....) combom 57 volt és most 60 cm (tudom, hogy kövér vagyok, és még majd 57 kg szeretnék lenni nyárig)
Ez után már nagyon szigorú diétát fogok követni.
Tudtok valami jó szálkásító étrendet amúgy?
(Mellem elkezdett fájni, lehet hogy meg is fog közben még jönni is....)
Kenyeret nem eszem (ünnepek alatt se ettem semmi liszteset, mert utálom a lisztes cuccok ízét).
Ha van itt közöttetek valami "hivatásos" body builder, akkor örülnék, ha segítene valaki nekem összeállítani egy nagyon kemény diétát. (Kitartó vagyok és elszánt...)
Egy dolgot kérnék...zabpehely és lisztek ne legyenek benne, mert azokat utálom. Nem eszek semmilyen kenyérfélét és nem csak a fogyó miatt, hanem mert NEM SZERETEM!
Okkker!!!!
Köszi a választ!!
:) Amúgy tudsz valami jó szálkásító diétát, ami durván ch mentes (mert most megtelt a májam cukorral meg a zsírsejtek is...) szóval...ami kiüríti?
Nekem is megnő a combom, hasam, de sejtem miért! Mert a glikogénraktárak(az izmokban) ki vannak ürülve, és ha bezabálok (sajnos előfordul) akkor feltöltődnek. Ha utána keveset eszem pár napig, simán visszamennek + vizet is raktároz a szervezet.
Így a víztől + glikogéntől megnő a combom. :D (meg a testsúly is, de nyugi ez NEM ZSÍRBAN VALÓ HÍZÁS!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!