Ma ennyit ettem. Nem lesz túl sok?
Figyelt kérdés
reggeli: 1db alma
tízórai: fél mandarin
ebéd: 1db reszelt-fahéjas alma
vacsora: 1db főtt tojás, pár karika kígyóuborka és paprika
Egyáltalán nem vagyok éhes.
2013. febr. 4. 18:07
1/8 anonim válasza:
Túl sok? Ebből túl sok izomveszteség lesz, borzalmasan rossz étrend. Fehérje gyakorlatilag nulla, de aszénhidrát se jelentős (nem mintha abból sok kéne), de ez egyenlő a koplalással.
2/8 Awful11 válasza:
Mi ez a sz*r??? Ma ettél kb. 10 gramm fehérjét. Ha ezt így folytatod éhen halsz vagy anorexiás leszel. Ettől semmit nem fogsz fogyni zsírból, csak izomból, de onnan nagyon sokat!!
3/8 anonim válasza:
Túl sok-e?
Attól függ, mennyi idő múlva akarsz kórházba kerülni.
5/8 anonim válasza:
meg sem kellett nyitnom a kérdést, már tudtam hogy a válasz az lesz hogy: Te idióta anorexiás p.csa
6/8 anonim válasza:
Szerintem az az 1 tojás már nem kellett volna...
7/8 anonim válasza:
Nem kell itt provokálni a népet a kamukérdéseiddel te idióta.
Amúgy szerintem sok!
Remélem elfonnyadsz:)
8/8 anonim válasza:
sok
minek egy fél mandarin?? egy gerezdel nem tudsz jól laknni amibe van 4-5sze mag?
1db alma? simán elég a fele is te zabagép, ne légy telhetettlen már
pár karika kígyóuborka? minek annyi? egy egész tojást megmertél enni? pff holna akkora lesz a fejed mint egy tyúknak te tyúkeszűűű!!
Hüly.e anorex pitcsaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!