Ennyit ettem ma. Ez sok?
Figyelt kérdés
Megettem reggel egy szelet kétszersültet, aztán most, mikor hazaértem nem igazán éreztem magam éhesnek, viszont találtam Sága selyemsonkát, és megettem belőle 10 dkgot két szelet kétszersülttel (túl finom volt). Ez nagyon soknak számít?2012. febr. 1. 16:15
1/5 anonim válasza:
Nahát, nem csodálom, hogy kövér vagy...
a fogyókúra kimerül a koplalásban, rendszertelenül eszel, ráadásul gondolom a sportolás is kimerül flash játékokban
3/5 A kérdező kommentje:
Látnoki képességeid szerintem még fejleszteni kéne, első válaszoló, mindazonáltal lenyűgöző, hogy abból, mennyit ettem ma, következtetsz a szabadidős elfoglaltságaimra.
Ha már ennyire a vesémbe látsz, esetleg meg tudnád mondani, mikor szartam utoljára?
2012. febr. 1. 16:56
4/5 anonim válasza:
Most ezt nem kérdezheted komolyan : Olvasd el a Sárga Kapszulát és rájössz hogy ez nem étrend ez egy rakás sz*r...bocs de a 30. ilyen kérdés után már ott vagyok hogy nem válaszolok és maradjatok dagadtak...
5/5 anonim válasza:
"Ha már ennyire a vesémbe látsz, esetleg meg tudnád mondani, mikor szartam utoljára?"
Mivel az anyagcseréd iszonyú lassú, olyan 3-4 naponta szarhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!