Mi van akkor, ha ennyit ettem?
Menstruáció előtt vagyok.
Ettem 9db milka csokis cookie-t, 1db 68kcal. !!!!!!!!!!
ettem ezen kívül 2 almát, 1 tejsavó szeletet (145)
és jópár főtt répát 1 tojással...
2. válaszolónak: sztem azért írta, mert menzesz előtt/alatt jobban kívánja az ember az édességet.
Kérdezőnek: SEMMI BAJ! Karácsony van, megengedhetsz magadnak ennyit, ha amúgy rendesen kajolsz! :) 1 alkalomtól senki nem fog hízni. DE! arra ügyelj hogy holnap ne vidd túlzásba, mer lehet 1 alkalomtól nem hízol, de ha többször megcsinálod ezt, akkor annyi a fogyinak :/ holnap kajálj rendesen, ha tudod kerüld a sütit/szalont/csokit. Legyen önkontrollod, úgy h azt mondod magadnak "hééé, tegnap karácsonyoztam, tegnap ettem édességet, és ennyi. ma nem viszem túlzásba/ma sikerülni fog megállni a csábítást! gonosz sütik, gonosz milka csokikk, nem hagyom magam!"
A főtt répa + tojás jó kaja! A tojás remek fehérjeforrás, répában meg nincs sok kcal és remek bétakarotinforrás. 2 alma is egészséges volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!