Megettem 600g trapista sajtot, de lightos és az van ráírva h -60% zsírtartalom. Egész nap ennyit ettem, szerintetek ez nagyon sok volt?
Figyelt kérdés
Jó tudom h sok volt... de gondolom jobb mintha csokit ennék, meg kicsit ideg alapon is ettem ennyit, de ez már az én problémám.. előre is köszi az értelmes válaszokat2012. júl. 10. 20:55
1/5 anonim válasza:
100 grammban van 370, így 2220 kariát nyomtál be
2/5 A kérdező kommentje:
erre az van ráírva h 219kcal/100g, szénhidrát meg :1,7g
2012. júl. 10. 21:00
3/5 anonim válasza:
ha valóban 219 kcal, akkor nagyjából átlagos a kalóriabevitel, bár nem túl jó a fehérje-zsír felbontás szempontjából.
4/5 anonim válasza:
Azt ugye nem kell kifejteni, hogy a pl. a csirkemellből származó kalória NEM egyenlő ugyanannyi kalória sajt elfogyasztásával? Gondolkozzunk már, ennyi erővel 3 mars szelettel is lehetne diétázni. De mégsem lehet. Az egyoldalú táplálkozás nem tesz használ semmit. Főleg nem a sajt :)
5/5 anonim válasza:
9 g zsírt tartalmaz 100 g.
6x9=54 g.
Ennyi zsírt vittél be.
(Én 45 g körül szoktam, de számít a ch, meg a fehérje, azt hiszem ebben a sajtban 30 g van. Azaz 180 g fehérjét ettél meg. Az jó. De ez tényleg egyoldalú, ha lehet, változatosabban...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!