Nem diétázom, de ma ennyit ettem csak, ez is alig fért belém. Akiket megkérdeztem, ők nagyon kevesellték. Szerintetek?
Reggeli: egy kis tál Nestlé Fitness müzli tejjel, 1 Activia gyümölcsjoghurt. 1 pohár natúr tea.
Ebéd: 1 barna teljes kiőrlésű rozsos zsemle és káposztasaláta, kb. 200 ml. (ezt is csak két részletben tudtam megenni, délben és délután ötkor)
Vacsora: 1 alma, 1 narancs, 1 kivi.
+ kb. 2 liter csapvíz a nap folyamán.
Ez utalhat valami problémára, ha úgy érzem, hogy nagyon tele vagyok?
Müzli, tej, activia, rozsos zsemle, a cukorbetegséged költségeit magad szándékozod majd fizetni, vagy szokás szerint a közösből megy majd a támogatás a gyógyszerre?
Azt ilyenkor tudjátok, hogy hiába kérdeztek 'fogyi' kategóriában, mocskosul ócska (és hízást elősegítő) kajákról tudtok kérdezni? Konkrétan a káposztán és a salátán, gyümölcsökön kívül nem ettél hasznos ételt, a gyümölcsnél egy kis titok, hogy nem nyerő az esti fogyasztás (bár nem ezen múlik a fogyásod vagy az egészséged).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!