Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinajak? Van egy pasi akit szeretek s tole megkerdeztem mit erez mivel miatta hagytam el a pasim s azt mondta nm tudja de mielott szakitottam volna a pasimmal azelot meg azt mondta szeretett.
A felvazolt helyzet miatt az az erzesem, hogy eleg fiatalok lehettek meg, tinikorban meg gyakran elofordul, hogy hitegetik egymast a fiuk es lanyok, csomo olyan dolgot mondanak, amiket nem is gondolnak komolyan, a kapcsolat azt jelenti szamukra, hogy egyik heten A-val jarnak kezenfogva, a kovetkezo heten A-t dobja B-ert es akkor vele teszi ugyanezt.
Nem tudom, mit akart ez a srac, nagy valoszinuseg szerint o maga sem tudja. En leginkabb a fokozatos megkomolyodast es a korultekintobb ismerkedest es kapcsolatepitest javaslom.
nem tudom hány éves vagy kedves kérdező, de ha szeretted volna a másik srácot nem hagyod el, ezt pedig nem szereted, igaz ezekről nem írtál
egy biztos ez a srác már semmit, két szék közül a földre kerültél v járt utat a járatlanért, hát Te tudod
sajnos keresned kell egy harmadikat, de most óvatosabb legyél, az érzéseidre hallgassál és az eszedre N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!