Egy "csalónap" ilyen étrend mellett?
Már leadtam 5-6 kilót, de még folytatni akarom a fogyást. Ha az albérletemben vagyok, remekül tartom az étrendem, de ha hazajövök anyuhoz nem tudok ellenállni.
Diéta:
reggeli: 2-3 evőkanálnyi müzli 1 negyed almával, 3 deci narancslével/ 10-15 deka sovány túró
tízórai: 2 marék nyers zöldség
ebéd: valamilyen főtt zöldségétel, kb 2 maroknyi
uzsi: görög saláta, kb 1,5-2 marok / fél adag fehérjeturmix
vacsi:fél vagy egész adag fehérje
Ehhez képest a mai itthon:
reggeli: 1 palacsinta, 2 deci epres ivójoghurttal
tízórai: uncle ben's csípős szecsuáni mártás, kanállal az üvegből, esküszöm...
ebéd: gondolkozom, vagy gombapörköltet főzök, vagy bevágok 2-3 palacsintát...
Kb 2 hetente járok haza, nagyon vacak, hogy itthon ennyire nem megy fékezni magam, félek nagyon, hogy visszahízok.
Ez még belefér ilyenkor, vagy hogy fegyelmezzem magam?
Most 2 hét kimaradt a sportból, mert beteg voltam-vagyok. Ma már elkezdek tornázni otthon, de futni még a héten biztos nem megyek.
Ez úgy néz ki alapesetben, hogy 1 nap futok kb 40-60 percet, másik nap tornázok 40 percet.
Nagyon fontos lenne még leadnom kb 10 kilót, de nem akarok átesni a ló túl oldalára.
Van erre esélyem erre a fentebbi étrendem mellett?
162 centi, 58 kiló, kb. minden nap sportolsz... miért nem azt figyeled, hogy hogy nézel ki? Miért az a szám határozza meg az életed, a boldogságod, az elégedettségérzetedet, amit a mérleg mutat? Ilyen paraméterek mellett szerintem elég sok rajtad az izom, ami ugye nehezebb a zsírnál.
A vonzóság meg... relatív, mindenkinek más a vonzó, de valszeg 48 kilósan (írtad, még 10 kilót akarsz leadni) már csontkollekció lennél.
Állj meg kicsit, és élvezd az életet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!