Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Egy "csalónap" ilyen étrend...

Egy "csalónap" ilyen étrend mellett?

Figyelt kérdés

Már leadtam 5-6 kilót, de még folytatni akarom a fogyást. Ha az albérletemben vagyok, remekül tartom az étrendem, de ha hazajövök anyuhoz nem tudok ellenállni.

Diéta:

reggeli: 2-3 evőkanálnyi müzli 1 negyed almával, 3 deci narancslével/ 10-15 deka sovány túró

tízórai: 2 marék nyers zöldség

ebéd: valamilyen főtt zöldségétel, kb 2 maroknyi

uzsi: görög saláta, kb 1,5-2 marok / fél adag fehérjeturmix

vacsi:fél vagy egész adag fehérje

Ehhez képest a mai itthon:

reggeli: 1 palacsinta, 2 deci epres ivójoghurttal

tízórai: uncle ben's csípős szecsuáni mártás, kanállal az üvegből, esküszöm...

ebéd: gondolkozom, vagy gombapörköltet főzök, vagy bevágok 2-3 palacsintát...

Kb 2 hetente járok haza, nagyon vacak, hogy itthon ennyire nem megy fékezni magam, félek nagyon, hogy visszahízok.

Ez még belefér ilyenkor, vagy hogy fegyelmezzem magam?

Most 2 hét kimaradt a sportból, mert beteg voltam-vagyok. Ma már elkezdek tornázni otthon, de futni még a héten biztos nem megyek.

Ez úgy néz ki alapesetben, hogy 1 nap futok kb 40-60 percet, másik nap tornázok 40 percet.

Nagyon fontos lenne még leadnom kb 10 kilót, de nem akarok átesni a ló túl oldalára.

Van erre esélyem erre a fentebbi étrendem mellett?

2014. okt. 16. 11:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

162 centi, 58 kiló, kb. minden nap sportolsz... miért nem azt figyeled, hogy hogy nézel ki? Miért az a szám határozza meg az életed, a boldogságod, az elégedettségérzetedet, amit a mérleg mutat? Ilyen paraméterek mellett szerintem elég sok rajtad az izom, ami ugye nehezebb a zsírnál.

A vonzóság meg... relatív, mindenkinek más a vonzó, de valszeg 48 kilósan (írtad, még 10 kilót akarsz leadni) már csontkollekció lennél.

Állj meg kicsit, és élvezd az életet...

2014. okt. 28. 23:26
 12/12 A kérdező kommentje:
Valóban bôven van rajtam izom. A tükörbe bele se tudok nézni, annyira zavar az a rengeteg zsír rajtam. Olyan tipikus sovány lányra szeretnék fogyni, akinek nem ér össze a combja sehogy, de körte alkatom van, így még hosszú az út elôttem.
2014. okt. 29. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!