Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Kenyérfélék elhagyása?

Kenyérfélék elhagyása?

Figyelt kérdés

Üdv,

egyből a közepébe vágnék jelenleg 157kg 192cm vagyok.

Hogy tudnám teljesen elhagyni a kenyérféléket... zsömlét.. kiflit... kenyeret.. ilyesmiket... Én már ettől is sokat fogynék meg amúgy is járok minden nap kerékpározni. Egyszerűen nem tudok mit enni ha épp nincs csirke meg saláta .. vagy rizs :$

Teljesen kiakarom szedni az étrendemből nagyon sok kcaloriát emésztenek fel.. mikor megláttam hány kcal egy zsömle ... azt hittem kiakadok ...

2014. jún. 15. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem csak a kalória a probléma, hanem hogy cukorrá bomlik, így abból kapják folyamatosan a sejtek az energiát és nem a zsírból ami a célod.

A kenyérre gondolj úgy mint a cukorra, rossz, és el kell hagyni. Váltsd ki fehérje turmixal, vagy egyél light mozzarellát, pulykasonkát, sárgarépát, puffasztott rizzsel kiválthatod a kenyeret, arra sovány sonka. Cottage sajt, sovány túró, tojásfehérje.

2014. jún. 16. 00:26
 2/5 A kérdező kommentje:
az a baj szendvicset eszek legtöbbször :/
2014. jún. 16. 00:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Reggelire: zabpehely vízben áztatva, zsírszegény cukormentes kakaóporral, édesítőszerrel. Cseszettül jó kis reggeli, én mindig ezt eszem, és nem unom meg, néha csapok rá kis mazsolát, kókuszreszeléket, rum aromát stb.

Szendvics helyett: Abonett pizzás extrudált kenyér, lófasznyi kalória van egy darabban, kb. 30. Megeszel belőle 5-öt, és olyan mintha egy zsemlét ettél volna, viszont ez táplálóbb, mert lassabban szívódik fel, nem csapja az egekbe a vércukrodat.

2014. jún. 16. 07:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A szendvics sem ördögtől való, csak arra figyelj, hogy a kenyér csak összefogóként szerepeljen, ne legyen vastag, ne azzal akarj jóllakni. Tegyél bele húst, tojást, zöldségeket.
2014. jún. 16. 10:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az a 157kg nem csak a zsömlétől jött fel. A többi dologról nem írtál, de feltételezem hogy van ott még szemét kaja bőven.
2014. jún. 16. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!