Szénhidrát elhagyása?
Sziasztok !
Kb.15 kg felesleg van rajtam.Szerencsére nagy akarerővel rendelkezem,ezért úgy döntöttem,holnap lefogyok.
Úgy gondoltam kiiktatom a szénhidrátot ( csoki,sok nasi,tészta,kenyér) és csirkemell,zöldég,tej,sajt ilyeneket fogok enni.SZerintetek igy letudok fogyni ?
Szerintem mindenképpen elkezdesz majd fogyni, ha nem is látványosan, de tartósan, ami sokkal jobb. Tehát nem holnap fogsz lefogyni, hanem mondjuk 2 hét múlva elkezded, és az sem baj, ha 1 év alatt adod le a 15 kilót. Felszedni sem pár hét alatt szedted fel, hanem hónapok, évek alatt!
(Bocs, nem bírom megállni, az egyszerű szénhidrátokat próbálod elhagyni, az összeset nem tudod, mert lehetetlen. Pl a zöldségek gyakorlatilag szénhidrátból állnak.)
köszönöm a válaszodat.
holnapi menüm : reggeli natur joghurt,ebéd:paradcsom,uborka,sajt saláta vacsi tej :)
Azért ne vidd túlzásba, nem hülyeségből írtam az 1 évet. Tudom, hogy az a sláger, hogy 1 hónap alatt 10 kg, de hidd el, az egészséges fogyáshoz ugyanúgy idő kell, mint ahogy az elhízáshoz is idő kellett.
Ha drasztikusan kevesebbet eszel, az befolyással lehet az alap-anyagcserédre, és ha az módosul, akkor a fogyókúra után többet fogsz visszahízni, mint amennyit lefogytál. (jojó effektus)
Szóval szerintem inkább a hosszútávú programhoz (életvitelhez) használd fel az akaraterődet, mint a rövidtávú önsanyargatáshoz :)
Sok sikert!
Hú, ha ettől holnap lefogysz 15 kilót, én is kipróbálom! :)
Majd tájékoztass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!