10 nap alatt mennyit lehet fogyni annak aki minden nap evett cukrosat és hirtelen megvonja magától?
nem pontosan ez volt a kérdésben de én 13 nap alatt 2,5 kg mínusznál tartok, aminek nyilvánvalóan csak egy része lehet zsír, a többi víz..stb. (nagyon nagy súlyból indulok)
amúgy szerintem max 2 kg, ha sikerül 2x 7700 kalóriát elégetned a 10 nap alatt.
de én nem csak a cukrosat hagytam el, hanem a fehér liszttel készüld dolgokat is + kalória és szénhidrát csökkentett életmódon vagyok (számolom mindkettőt) szóval az adagjaim mennyisége is jócskán lecsökkent. kb a felére.
A cukor nemevésére nem alkalmas szó a megvonás.
És természetesen csak inzulinrezisztencia, komoly beteg állapot esetén van értelme arról beszélni, hogy fokozatosan kell lecsökkenteni a szénhidrát fogyasztást, de cukrot még ilyenkor is elhagyja az ember, nincs azzal semmi baj.
Sajnos olyan van, hogy a keményítőt nem jó rögtön nullára letenni, mert annyira hozzá tud szokni a szervezetünk, teljesen felborul a hormonrendszer és már kialakul egy komoly biológiai függés a szénhidráttól. Szóval az IR az egy kicsit komplikáltabb dolog, de egyébként le lehet tenni a cukorfogyasztást, keményítőt is és ezek jó célok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!