Ez mitől van? Mit rontottam el? Szeretném tartani a súlyom
Elkezdtem fogyózni 1 hónapja csinálom és 6 kg ment le.
Nem koplaltam, fehérje dús ételeket ettem, gyümölcsöt, zöldséget, szénhidrát szegényem.
Legutoljára 58 kg-ra mértem magamat, majd 4 nap múlva újra és akkor 61 kg.
az elmúlt napokban igen, több szénhidrátot ettem, de arra hogy mikor ( általában reggeli max ebéd)
Nem estem túlzásokba, egy szelet kenyeret vagy a gulyáslevesbe krumplit, pogácsát ettem.
Most ez azt jelenti h ha eszek egy kevés szénhidrátot, akkor 3 kg csak úgy néhány nap alatt rám jön vissza?
Sajnos ez a mókus kerék:( én is ezzel szenvedek :(
alig eszem oda figyelek én is és ha egyszer bűnözök akkor nesze neked jönnek a kilók:(
Önmagában a súly nem lényeges. Az a fontos, hogy miből áll. Lehet valaki 55 kilósan is "puha" és 61 kilósan is feszes, izmos.
Amit tapasztalsz valószínűleg sima hormonális súlyingadozás és a megváltozott étrend hatásának keveréke. Semmi tragikus nincs benne. Várható is volt, hisz 1 hónap alatt 6 kilót zsírból nyilván nem fogyhattál sima étrend változtatással.
Magyarul az alacsony szénhidrátbevitel miatt "kiszaladt" belőled a víz, amit most ismét megkötött a szervezeted.
Használj centit a mérleg mellett és kitartás :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!