Bűntudatom van. Szerintetek?
Egy héten 3 reggelire 40 g zabpehelyből és 0,1%os tejből készült zabkását eszem.
Egy hét alatt megeszek negyed kg székely rozskenyeret, napi átlag 35-40 gramm.
Egy nap megiszok 2 dl tejet a kávémba (2*1dl).
Tolle trappista sajtot is szoktam enni kb 1 hét alatt 10 dekát.
És megöl a bűntudat mert tudom hogy tejet és zabot/rozsot és sajtot nem szabadna. De ha megeszek ennyit akkor nincs gondom, simán megy a diéta és a sport. De ha nem ennék ilyesmiket akkor falás rohamokat kapnék.
Minden másról lemondtam, se süti, se üdítő, se pék dolgok, se rizs. Csak tojás, hús, hal, zöldség.
Mit gondoltok nagyon sok?
A tejet nem tartom annyira jónak, vannak teljesen jó (csak szerintem finomabb és a testemnek is jólesőbb) helyettesítők, de a zab és a sajt... Abba még én se kötnék bele :D Annyira nem vagyok paleós, bár a megengedő verzió ezeket is engedi.
Teljesen felesleges, hogy a leírtak miatt bűntudatod legyen, főleg, ha minden mást megteszel, de ezek nélkül borulna az egész. Akkor így a jobb, nem? Próbálkozhatsz változtatással 1-1 elemnél, az nem normális, hogy ezek nélkül falásrohamaid vannak, bizonyára lehet ellene valamit tenni, de ha nem megy, nem megy. Nyugi :)
(Amúgy a gabona nem szükséges, a sok szénhidrát sem, továbbá szénhidrátot özönnel lehet bevinni nem keményítődús ételekből. Falnak megyek attól, hogy egyesek szerint aki nem eszik gabonát, az nem eszik szénhidrátot. Ez akkora butaság.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!