Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Szerintetek ez jó diéta?

Szerintetek ez jó diéta?

Figyelt kérdés

Reggel 1 szelet barna kenyér,s sajt rajta, mellé 1 pohár tej

Tízórai: 1 korsó tea, cukor nélkül, 1 alma

Ebéd: Húsleves

2 szelet rántott hús, petrezselymes krumpli 25 dkg

Uzsonna: 1 sima joghurt

Vacsora: Körözött + fél zsemle

2013. aug. 9. 20:43
1 2
 1/14 anonim válasza:
40%

Szerintem a diéta nem ér sokat...

A fogyáshoz sztem nem kell sok minden csak elhatározás, mozgás és nagyon kis részben az étrend.

Pl.: minden 2. nap elmész futni vagy biciklizni, emellett nem nassolsz és nem vacsorázol. És ha gyorsan szebb alakot akarsz akkor kezdjél el súlyzozni mert az nagyon hamar formálja az alakot.:)

2013. aug. 9. 20:57
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem. Mivel rántva van a hús, és eszel vacsira zsemlét. Inkább valami fehérjét egyél vacsira ne zsemléket...
2013. aug. 9. 20:58
 3/14 anonim ***** válasza:

Én reggel sem ennék barna kenyeret sem, a rántott hús alapból kilőve mert zsemlemorzsa, liszt és olaj lesz benne, a vacsis zsömle is kilőve.

Ez nem diéta, max azt jelenti, h kevesebbet ennél a szokásosnál.

2013. aug. 9. 21:02
 4/14 anonim ***** válasza:
ez random kaják összedobálva ,nem diéta
2013. aug. 9. 21:04
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem
2013. aug. 9. 21:07
 6/14 anonim ***** válasza:

túl sok a tejtermék (zsír) és túl sok a pékárú (szén hidrát) egyél sok zöldséget és húst, (zöldségből jóformán annyit ehetsz amennyit akarsz- kivéve krumpli) így lesz mivel jól lakni... reggeli pl: 1 szelet barna kenyér (ez oké), csirke vagy pulyka mell sonka, 1 szelet sajt, paradicsom, paprika, (akár 3-4 db is)

ebéd: hús leves, kevés tésztával, sok zöldséggel (és főt hússal) 2 szelet kevés olajon sült hús, petrezselymes krumpli

vacsorára is valami olyat egyél ami nem a vizes zsemle (pl magvas zsemle) és vagy a tejet, vagy a joghurtot hagyd el, ha körözöttet akarsz enni (ajánlom a joghurt elhagyását azt ugyis tele nyomják még cukorral)

kaloriabazis.hu

2013. aug. 9. 21:12
 7/14 anonim ***** válasza:

Ez a tipikus magyar koszt:

Kenyér, tej, krumpli, némi hús.

Ezek közül a kenyér gluténtartalma krónikus betegségeket okoz, a tejfehérje krónikus betegségeket okoz, a sok keményítő krónikus betegségeket okoz.

Egyelőre úgy tűnik ez a trend sok elhízott és rákos, szívbeteg embert termel ki, szerencsére már lehet figyelni azokat is akik nem esznek kenyeret meg tejet :)

2013. aug. 9. 22:21
 8/14 Tallinn válasza:

Ha nem akarsz éhen halni akkor követed az én módszerem én 80

kiló voltam és egy egyszerű módszerrel hamar lefogytam 1 év alatt 20 kg ment le ha hiszed hanem egyszerűen napi 1 óra futás-kocogás kell de mielőtt elkezdenéd a futást 1 órával előtte sok húst kell enned. Ennek hatására futás közben a szénhidrátok távoznak a testedből míg a fehérje megmarad

ezzel a módszerrel nem halsz éhen és még alakod is lesz nemtől független. Jaj és kerüld a cukros ételeket. Remélem segítettem:)

2013. aug. 9. 22:26
 9/14 anonim ***** válasza:

"Ezek közül a kenyér gluténtartalma krónikus betegségeket okoz, a tejfehérje krónikus betegségeket okoz, a sok keményítő krónikus betegségeket okoz.

Egyelőre úgy tűnik ez a trend sok elhízott és rákos, szívbeteg embert termel ki, szerencsére már lehet figyelni azokat is akik nem esznek kenyeret meg tejet :)"

Ez meg a tipikus hülyeseg, ugyanis ezt semmi nem tamasztja ala. Amit az altalad emlitett betegsegekkel összefüggesbe hoztak, az az elhizas es az inaktivitas. Az egy mas kerdes, hogy akik altalaban sok kenyeret meg zsiros szart zabalnak, azok altalaban elhizottak is, akik meg abban a hitben elnek, hogy a gluten- es laktozmentes taplalkozas majd megovja oket az esotol is, azert egeszsegesebbek, mert oket foglalkoztatja a sajat egeszsegük, köztük a testsulyuk, a kardiovaszkularis egeszsegük es a vitaminbevitelük. Több gyümölcsöt, zöldseget esznek, elegendo rostanyagot visznek be. A kerdezo altal kitalalt dieta nem azert szar, mert van benne kenyer es rantotthus, hanem mert nagyon egyoldalu, vitamin- es rostanyagszegeny, es nem veszi figyelembe sem a napi sajat kaloria-, zsir- es feherjeszüksegleteit. Ez egy ad hoc etrend, ahogy az egyik valaszolo is irta, teljesen random.

2013. aug. 10. 00:35
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem, a zsíros kaja nem sz.ar, akik kerülik a glitént és a tejfehérjéket pedig olyan betegségekből gyógyulnak ki, amikkel az orvostudomány egy életen át semmit sem tudna kezdeni.

Azért gyógyulnak meg, mert elmúlik az áteresztő és irritábilis bél szindrómájuk, csökken a testükben a gyulladásszint. Így sok autoimmun és gyulladásos betegség, sok kellemetlen hasi vagy más szervi tünet, panasz elmúlik, kiváltó okok híján. Ez csak a tapasztalat, ez elég egy beteg embernek hogy meggyógyuljon, és egy egészséges embernek hogy többet hozzon ki magából, és ne legyen beteg.

2013. aug. 10. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!