Mennyire szigorúan kell betartani a Béres Alexandra-féle Súlykontrollt?
Sziasztok!
Tegnap határoztam el, hogy ma elkezdem a Súlykontroll Programot, mellette pedig egy DVD-vel segítem letornázni a kilókat. Az a helyzet, hogy ha jól tudom, az első héten csak alacsony GI-s ételeket lehet enni. Viszont a dinnye, mint gyümölcs, ajánlott étel, de ugyanakkor a táblázatban 50-es értéket kapott. Ezek szerint az első héten nem ehetek belőle egy falatot sem? Még esetleg reggeli gyanánt sem?
Aki már csinálta a diétát, mennyire tartotta be azt, hogy az 1. időszakban csak és kizárólag alacsony GI-s ételeket evett?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm! =)
Olvasd el a könyvet. Letölthető a honlapjáról. Ott írja, hogy az első szakasz nagyon szigorú, nagyon szigorúan is kell tartani.
Nekem 5 napig kellett tartani az első szakaszt, és csak alacsony glikémiás indexű ételeket lehet fogyasztani. A pipem majd leszakadt egy kis tojásért De erősnek kell lenni. Ha nem ehetsz dinnyét hát nem.
Köszi szépen, akkor picit feljebb kötöm a nemzeti csipkést ;)
Még annyit kérdezhetek, hogy Te mennyi súlytól akartál/akarsz megszabadulni, és az első szakaszban mennyit fogytál? Mert a könyv szerint az első szakaszban fogyunk a legtöbbet, utána csak heti 0,5-1 kg-ot.
Előre is köszi a választ =)
Így van, én havonta mértem magam. De az első hónapban többet fogytam. Én 10 kg-tól szerettem volna megszabadulni. Az első hónapban 4.5 kg-tól sikerült is. A másodikban már csak 3.5 kg-tól.
De tényleg csak az első szakasz a nehéz, akkor kell kitartani, a többi már séta galopp. Én újra szándékozom kezdeni, mert sajnos kicsit elengedtem magam és felcsúszott 2 kg, így most 4-6 kg-ot jó lenne leadni még, októberig.
Kitartást neked!
Basszus, ma feljött rám az a farmer halásznaci, amit pénteken még nem tudtam volna felvenni, mert nem jött volna fel a combjaimon =)
Jó, tudom, ez nem csoda, az 1. szakaszban a kilók nagy része a vízveszteség miatt megy le, de ez egy jó kis kezdőlöketet adott, hogy kibírjam még csütörtökig ;)
Amit még pluszban edzek hozzá, az heti 2 aerobic arról a DVD-ről, amit direkt a Súlykontrollhoz ajánl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!