Ajánlanátok étkezést helyettesítő fehérjealapú italport?
"mert ez nem csak fehérje, hanem van benne szénhidrát is, "
Na ezaz. Drága cukor, cukorevés helyettesíti az étkezést? Mindjárt benyomok egy süteményt egy kis hússal, és akkor meglesz a fehérje + szénhidrát.
Nem kell szénhidrát ahhoz, hogy étkezésnek nevezz egy étkezést.. Ez egy óriási kamu arra hogy fehérje áron eladják a cukrot is, sajnos csak ennyiről van szó.
Meg mégis, cukorevés fogyózás közben. A zöldségek rostjai lennének a szénhidrátok, igazából, ha nem 'porokat' enne az ember.
1 adagban 4,41 g ch van, szóval azért hasra ne essünk. :) Egy almában több van.
De nem észt osztani akartam, és engem sem kell téríteni. Én így döntöttem hosszas tanulmányozás után. Használ, fogyok, jól érzem magam, elégedett vagyok.
Van jobb döntés? Biztosan. De ez az én életem, Te attól még pont ugyanolyan jól fogsz aludni, mintha nem innám.
Szóval világbéke! :)
Világbéke sosem lesz.
Én nagyon nem vágom, hogy ez hogyan fogyasztható rendszeresen.
Összetevők: BTN Protein MatrixTM (tejsavó fehérje koncentrátum és izolátum, kálcium kazeinát, tejfehérje, aminósavak), Vitamin Premix (aszkorbinsav, nikotinamid, D-L-Alfa tokoferolacetát, béta karotin, piridoxin hidroklorid, cianokobalamin, tiamin mononitrát, riboflavin, Folsav, biotin), sűrítőanyag (xantán, hidroxipropil-metil cellulóz), édesítőszer (aszpartam*, szukralóz), csomósodásgátló anyag (szilícium-dioxid), L-karnitin-L-tartarát, stabilizátor (kálium-foszfát), emulgeálószer (gliceril-monosztearát),
Egyéb összetevők: étcsokoládé: alacsony zsírtartalmú kakaópor, csokoládépor (kakaó por, cukor), színezék (karotin), mogyorókrém: kakaópor, aroma, színezék (karotin), citrom-joghurt: citromsav, aroma, színezék (kinolinsárga, karotin), meggy-joghurt: citromsav, szárított meggy, aroma, színezék (azorubin, indigókármin, karotin), eper-vanília: szárított eper, citromsav, színezék (azorubin, Narancssárga FCF, karotin).
A T. diéta szerintem is rossz, és nagyon drága.
Nézd, lehet, hogy a biotech nem a legjobb, nem a legegészségesebb, de évek óta küzdök a kilókkal, mindenbe belebuktam. Most ebbe nem, életmóddá alakult, jól érzem magam.
Tegyük mérlegre a 25 kiló felesleget, a jojózást, a gerincfájdalmat, egyéb betegségeket, amik már megvoltak, és a shake-t. Mi a jobb?
Lehet, hogy nem választom a legtökéletesebb dolgot, de ezzel végre haladok, szerintem ez többet ér. A túlsúly is egészségtelen.
A dolgok nem feketék vagy fehérek. Sok dologból áll össze, hogy egy egészségesebb útra lépjen az ember. Ha én keményen megszorítok mindent, akkor lehet, hogy két hétig egészséges dolgokat fogok enni, de utána feladom, többet hízok vissza. Van olyan, hogy kell választani valami mankót, ami nem 100%-os, de nagyobb sikert ad, mint a másik út.
Köszönöm A válaszaitokat. Kókuszzsírt, nyírfacukort használok, ha esetleg mégis kell valamibe (pl reggeli kávé) Vettem Ultra loss-t. :) Persze egyet értek TH ajánlataival, de első körben az utóbbi terméket próbálom ki. Fő étkezésem hús sok zöldséggel,este és edzéskor egy turmix, és várom a csodát....:)
Ja, és persze meghalunk, csak nem mindegy mikor, és amíg élünk az milyen minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!