Mennyire jók ezek az étkezés helyettesítő italporok (vaníliás. Epres, csokis stb. )?
konkrét márkát esetleg mondanál?
van pár. én testépítéshez használok fehérjéket, mert már nem tudnám azt a mennyiségű fehérjét (vagy csak jóval nehezebben) bevinni mint amennyi kellene... azok jók, de csak a tejsavó vagy neked mondjuk a szójafehérjések is, az lassabban szívódik fel.
előnyei?
-kompakt :D
-olcsó
-gyorsan kész
-jól lehet vele számolni, a minőségi fehérjében minimális a szénhidrát
negatívum:
-én így hirtelen egyet se tudnék mondani max annyit hogy van egy csomó bóvli is a piacon
Második: t emég mindig nem értesz semmihez, méhis itt vagy. Nem értem.
Amúgy nyugodtan kiválthatsz 1-1 étkezést, de ne ilyen t*rbó diétás izé legyen, hanem normális fehérjeturmix, amiben minimális mennyiségű szénhidrát van (ne dm-eset és társait vegyél)
Edzés után igyál a teremben kapható, alacsony szénhidrát tartalmú fehérjeshaket.
Diétára nem igazán alkalmas, mert túl könnyen emészthető így nem igényel sok energiát az emésztése.
Szilárd táplálék, sok rosttal és eszenciális zsírokkal. Ez kell, nem porok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!