Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire jók ezek az étkezés...

Mennyire jók ezek az étkezés helyettesítő italporok (vaníliás. Epres, csokis stb. )?

Figyelt kérdés
Nem csak ezen szeretnék élni természetesen, inkább arra lennék kíváncsi, hogy ha pl. a nap egyik étkezését szeretném ezzel kiváltani(pl. vacsora) akkor ez megfelelő-e? És kíváncsi lennék ezeknek a termékeknek az előnyeire és hátrányaira is:)
2011. jún. 8. 18:52
 1/5 bix ***** válasza:

konkrét márkát esetleg mondanál?

van pár. én testépítéshez használok fehérjéket, mert már nem tudnám azt a mennyiségű fehérjét (vagy csak jóval nehezebben) bevinni mint amennyi kellene... azok jók, de csak a tejsavó vagy neked mondjuk a szójafehérjések is, az lassabban szívódik fel.

előnyei?

-kompakt :D

-olcsó

-gyorsan kész

-jól lehet vele számolni, a minőségi fehérjében minimális a szénhidrát

negatívum:

-én így hirtelen egyet se tudnék mondani max annyit hogy van egy csomó bóvli is a piacon

2011. jún. 8. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
nem érnek semmit. az van amit hiszel, és ha elhiszed hogy attól izmos leszel akkor az lesz, de nem azért mert emgittad, hanem mert nagoyn azt hitted. nincs benne semmi.
2011. jún. 8. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Második: t emég mindig nem értesz semmihez, méhis itt vagy. Nem értem.

Amúgy nyugodtan kiválthatsz 1-1 étkezést, de ne ilyen t*rbó diétás izé legyen, hanem normális fehérjeturmix, amiben minimális mennyiségű szénhidrát van (ne dm-eset és társait vegyél)

2011. jún. 8. 20:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Esetleg márkát tudtok mondani?:) Mert nekem mindenképpen fogyókúra kiegészítéséhez kellene. Meg persze edzeni is járok mellette:)
2011. jún. 8. 22:40
 5/5 °:Amigo:° ***** válasza:

Edzés után igyál a teremben kapható, alacsony szénhidrát tartalmú fehérjeshaket.

Diétára nem igazán alkalmas, mert túl könnyen emészthető így nem igényel sok energiát az emésztése.

Szilárd táplálék, sok rosttal és eszenciális zsírokkal. Ez kell, nem porok.

2011. jún. 8. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!