Vannak bevált fogyasztóbogyók, italporok, vagy mind csak reklám? Kinek mi jött be?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 20:25
1/6 anonim válasza:
Mind csak reklám - ha elolvasod a használati utasitásokat, akor kiderül, hogy mellette nem javasolt zsirosat, édeset enni és a többei élelmiszerböl is csak keveset.
Ha ezeket a tanácsokat betartod, akkor fogysz, ha nem, akkor a csodaszerek se használnak - viszont igen sokba kerülnek.
2/6 anonim válasza:
Nekem az Adipex Retard jött be.
Tudom, hogy nincs forgalomban nálunk és erős gyógyszer, de sajnos nagyon jó!
3/6 anonim válasza:
Nekem a vinyó jött be provironnal.
4/6 anonim válasza:
Nekem is elöször bejött a vinyo, aztán a Windows!
5/6 anonim válasza:
nekem is az adipex jött be anno, iszonyatosan sokat fogytam a szedése alatt lánykoromban.. De a szívem is majd kiugrott sokszor a helyéről, így azt nem választanám, de egyébként forgalomban van, és háziorvos is felírja, ha indokoltnak látja szedését. A mai bevált fogyasztó trend az egészséges táplálkozás sporttal kiegészítve. Tartós, eredményes és egészséges. Mai fejjel ezt választottam, több éve ˝szedem˝ nem drága, és soha nem fogok így elhízni. Egy évben egyszer méregtelenítek, de igyekszem minden mérgező ételt elkerülni..úgy értem a fűszeres, sós, édesített dolgokat. :)
6/6 anonim válasza:
Minimectil -nekem bevált, orvos írja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!