Van-e bármilyen szer, ami bevált bárkinek is? Ha igen, melyik az?
igen van... :))
pl: P57 Hoodia Diet pill kapszula vagy még a 30 days :) ez a kettő bevált és jó is :D anyának pedig a Turbó d iéta por vált be.
takarításra háztartási sóvav, hipó, cif, ... sok jó szer van.
kémiaia kísérleteknél fehérje roncsolásra kénsav.
Adipex (vagy más amfetaminszármazék hatóanyagú gyógyszer).
Kizárólag, amíg szedi az ember, és kizárólag, amíg nem alakul ki tolerancia, VAGY amíg nem pusztul/zakkan bele a mellékhatásokba.
Az abbahagyása után visszatér az étvágy - teljes gőzzel.
Ha a szer szedése alatt koplalt a delikvens, akkor értelemszerűen még fokozottabb lehet az étvágy, mint azelőtt (farkaséhség), és a tartalékoló vészüzemmód miatt még könnyebb lesz zsírt felszedni.
A mellékhatások miatt, és mivel a legtöbben - kihasználva az étvágytalanságot - esztelenül koplalnak mellette, faja kis hiánybetegsgeknek adva táptalajt, nem javaslom. De a kérdésre válaszolva: igen, tényleg garantáltan használ, a "természetes hatóanyagok" cimkéjű csodabogyókkal ellentétben.
Tartós megoldást semmilyen pótszer vagy étrendkiegészítő nem eredményez, már csak azért sem, mert semmilyen fogasztószeren nem lehet élethosszan élni (kivéve, ha netán belehalsz a szedése okozta következményekbe :P).
14:10
sirályhojsza írása a hiánybetegségekről az ilyen koplalásokra is igaz.
és OFF - valahogy egyre inkább értem, az utca embere miért tűnik nekem szerencsétlen kis féregnek. hát ha a nő nem ért az ételhez, táplálkozáshoz, társadalmi szinten pedig a nő főz a férfira, akkor nem csoda ha egy ilyen kis éhező állon vág, és utána kiröhögöm :D hát esélyük sincs veszélyes, erős emberré válni, hát enni nem tudnak.. ez nem semmi..
nekem is az adipex, május óta szedem, persze nem egyfolytában, kb 50 szemet szedtem be, lement 25kg. aug. óta nem szedem, 3 jött vissza, de csipsz,csoki,fagyi, minden van;)
tudok neked rendelni EREDETIT, nagyon sok a hamis!
Köszi, valójában nem szeretnék szedni, csak kérdeztem.
Ugyanis annyi rossz véleményt hallottam ezekről, hogy kíváncsi voltam, van-e valami, ami hatásos egyáltalán.
De köszi a felajánlásod. Ha szükségem lesz rá, hozzád fordulok.
Üdv és köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!