Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Van-e bármilyen szer, ami...

Van-e bármilyen szer, ami bevált bárkinek is? Ha igen, melyik az?

Figyelt kérdés
Csak saját tapasztalatok érdekelnek.
2011. szept. 29. 10:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

igen van... :))

pl: P57 Hoodia Diet pill kapszula vagy még a 30 days :) ez a kettő bevált és jó is :D anyának pedig a Turbó d iéta por vált be.

2011. szept. 29. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Nekem az edzőcipő vált be.
2011. szept. 29. 11:35
 3/10 anonim ***** válasza:

takarításra háztartási sóvav, hipó, cif, ... sok jó szer van.

kémiaia kísérleteknél fehérje roncsolásra kénsav.

2011. szept. 29. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:

Adipex (vagy más amfetaminszármazék hatóanyagú gyógyszer).

Kizárólag, amíg szedi az ember, és kizárólag, amíg nem alakul ki tolerancia, VAGY amíg nem pusztul/zakkan bele a mellékhatásokba.

Az abbahagyása után visszatér az étvágy - teljes gőzzel.

Ha a szer szedése alatt koplalt a delikvens, akkor értelemszerűen még fokozottabb lehet az étvágy, mint azelőtt (farkaséhség), és a tartalékoló vészüzemmód miatt még könnyebb lesz zsírt felszedni.

A mellékhatások miatt, és mivel a legtöbben - kihasználva az étvágytalanságot - esztelenül koplalnak mellette, faja kis hiánybetegsgeknek adva táptalajt, nem javaslom. De a kérdésre válaszolva: igen, tényleg garantáltan használ, a "természetes hatóanyagok" cimkéjű csodabogyókkal ellentétben.

Tartós megoldást semmilyen pótszer vagy étrendkiegészítő nem eredményez, már csak azért sem, mert semmilyen fogasztószeren nem lehet élethosszan élni (kivéve, ha netán belehalsz a szedése okozta következményekbe :P).

2011. szept. 29. 13:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Igaz ez nem szer,de nekem úgy sikerült lefogynom 6,5 kilót(eddig),hogy délután 3 után nem eszek semmit.Nem éhezek és bármit eszek(sokszor édességet is)és még fogyok is:)Persze még hozzá jön egy kis séta naponta,de nem viszem túlzásba a mozgást.
2011. szept. 29. 14:10
 6/10 anonim válasza:
100%
eddig nálam is csak az adipex segített.közel 10kilót fogytam vele május óta.15napig szedem,majd 7-10nap szünet.Ebben az időszakban mályvalevél tea kapszulát szedek.nem koplalok ész nélkül,de nem is zabálok,mint előtte.a nassolástól szabadított meg.Kb másfél hete hagytam abba.nem zabálok,viszont többször eszem keveset.
2011. szept. 29. 14:36
 7/10 anonim ***** válasza:
44%

14:10

sirályhojsza írása a hiánybetegségekről az ilyen koplalásokra is igaz.

és OFF - valahogy egyre inkább értem, az utca embere miért tűnik nekem szerencsétlen kis féregnek. hát ha a nő nem ért az ételhez, táplálkozáshoz, társadalmi szinten pedig a nő főz a férfira, akkor nem csoda ha egy ilyen kis éhező állon vág, és utána kiröhögöm :D hát esélyük sincs veszélyes, erős emberré válni, hát enni nem tudnak.. ez nem semmi..

2011. szept. 29. 17:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is a 30Days vált be :) Igaz, mellette heti háromszor jártam futni, de nem hinném, hogy csak a futástól lement volna az úszógumim :)
2011. okt. 3. 21:02
 9/10 anonim ***** válasza:

nekem is az adipex, május óta szedem, persze nem egyfolytában, kb 50 szemet szedtem be, lement 25kg. aug. óta nem szedem, 3 jött vissza, de csipsz,csoki,fagyi, minden van;)

tudok neked rendelni EREDETIT, nagyon sok a hamis!

2011. okt. 6. 13:09
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi, valójában nem szeretnék szedni, csak kérdeztem.

Ugyanis annyi rossz véleményt hallottam ezekről, hogy kíváncsi voltam, van-e valami, ami hatásos egyáltalán.

De köszi a felajánlásod. Ha szükségem lesz rá, hozzád fordulok.

Üdv és köszi a válaszokat!

2011. okt. 6. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!