Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Ajánlanátok étkezést helyettes...

Ajánlanátok étkezést helyettesítő fehérjealapú italport?

Figyelt kérdés
Szeretném betartani a szénhidrátdiétámat, de sokszor nem tudok készíteni magamnak megfelelő kaját, ki szeretném váltani egy-két étkezésemet, hogy ne törjön rám a falási roham. Nem akarok valami bóvliba belefutni. Ha italpor helyett tudtok valamit ajánlani falási rohamok elkerülésére, azt is megköszönöm. Ne hallomásból, inkább tapasztalatból írjatok. Köszi
2013. jún. 20. 09:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%

Tudunk mást ajánlani:

Hús, szalonna, kolbász, zsír és bármely alacsony ch tartalmú zöldség (paprika, paradicsom, saláta, uborka).

Ezek természetesebb formák mint a feldolgozott porok, és tényleg jóllaknál velük.

2013. jún. 20. 09:54
 2/21 A kérdező kommentje:

Ez eddig rendben is lenne, de nem ezzel van a gondom, hanem azzal, hogy a napi rutinomból kifolyólag nem jutok hozzá minden napszakban ezekhez a táplálékokhoz, másrészt elég egyhangú és unalmas állandóan húst és zöldséget enni, néha szívesen kihagynám, és csak meginnék egy ilyen turmix szerű izét, hogy elkerüljem a farkaséhséget....

És most ne mondd azt, hogy a 35 fokba vigyek magammal a munkahelyemre egy tábla szalonnát! :)

2013. jún. 20. 10:46
 3/21 anonim válasza:
Rossmanban lehet kapni turmixot:D
2013. jún. 20. 10:49
 4/21 anonim ***** válasza:
60%

Az élet unalmas. Mindig valamit enned kell, vagy meghalsz. Egyhangú. És a végén úgyis meghalsz.

Én sokkal negatívabb tudok lenni mint mások.

Nincs értelme, de akkor már scitec fehérje porokat nézz. Ha nem vagy igényes akkor tejsavó proteint vagy tejsavó izolátumot, ha igényes vagy akkor marha vagy tojás fehérjét (merthogy mégsem vagy boci hogy tejfehérjét egyél).

Ezekkel lehet szórakozni, ha nincs jobb megoldás.

2013. jún. 20. 10:53
 5/21 anonim ***** válasza:
43%

"Egg Pro" - tojás

"Carnivor" - marha

"100 % Beef Amino 400 T" - marha

"100% Whey Protein" - tejci

A divatos, direkt csajoknak kitalált termékek túlárazottak, általában rosszabb minőségűek mint a náluk olcsóbb, de varázslatot nem ígérő termékek (pl.a biotech rózsaszín termékei ilyenek, meg bármilyen 'diet shake' típusú élelmiszeripari ócska kutyulmányra ez a jellemző)

2013. jún. 20. 11:06
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Én két hete iszom a Biotech ultra loss shake-t, nagyon bejött. Mellette a nap többi étkezését átvariáltam egészségesen, ez pedig vacsorát helyettesít. Nagyon eltelít, két hét után már alig bírom meginni, mert sok. Kell egy 3-4 nap, és meg is lehet szokni, már nem hiányzik a vacsora.

Lehet vitatkozni, hogy jó vagy rossz, de én eddig kb. pizzán éltem, az volt a vacsi, hát annál jobb kb. minden jobb.

2013. jún. 20. 17:26
 7/21 anonim ***** válasza:
Adiponix-Rossmannban, 7000 ft. Nagyon alacsony szénhidráttartalma van.
2013. jún. 20. 18:05
 8/21 anonim ***** válasza:

Na, ha már írták, én az adipinixet meg a biotech ultra loss shake-et nevezem a túlárazott, rossz minőségű divattermékeknek.

Tehát egy sima testépítőknek, sportolóknak szánt tejsavó is sokkal jobban megéri, még jobb is és nincs a divat miatt túlárazva.

2013. jún. 20. 18:11
 9/21 anonim ***** válasza:
TH most konkreten nem mondd hulyeseget, sportoloknak kitalalt feherjeporok ugyan 12-15ezer korul mozognak, de 60-80 adag, nem 17 adag 7000ert
2013. jún. 20. 20:39
 10/21 anonim ***** válasza:
Ok lehet túlárazott, de miből gondolod h rossz minőségű az Adiponix?
2013. jún. 20. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!