Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vacsora helyettesítő?

Vacsora helyettesítő?

Figyelt kérdés
Én is a fogyni vágyók körét bővítem, de nem fogyókúrával hanem életmód váltással. Feleztem a napi adagokat, nincs édesség nincs cukros ital stb. és a vacsorát is le akarom cserélni valamire, ami laktat de nem hizlal. A cél még ebben az évben -10 kg. Vélemények, ötletek?
2013. jún. 3. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem 6 előtt intézd el a vacsorát(ez függ, hogy mikor mész aludni-ha korábban akkor 6 előtt, ha később szoktál lefeküdni akkor 7kor is vacsizhatsz), utána már csak gyümölcsöt vagy joghurtot egyél.
2013. jún. 3. 13:27
 2/7 A kérdező kommentje:
úgy tudom, hogy estére gyümölcsöt sem ajánlatos enni, cukor miatt. illetve kipróbálom, hogy minden vasárnap böjtölök, csak zöld teát iszom és gyümölcsöt eszem.
2013. jún. 3. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Húsok, zöldségek tökéletes vacsora helyettesítők!
2013. jún. 3. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Vacsorázni kell, csak nem mindegy, hogy mit. :)

A szénhidrátot már estére érdemes kerülni, ahogy a gyümölcsöket is, ezt jól tudod. Viszont nyugodtan ehetsz zöldségeket, tojást, natúr joghurtot, kefirt, túrót ilyesmit.

2013. jún. 3. 17:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Most jelenleg du. 3 után már nem eszem semmit, csak max 1 almát és megiszok egy ulta lose shake-t.
2013. jún. 3. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Több és jobb tápanyag van húsokban mint az ultralossban. Miért azt választod mégis?

Nézd meg

[link]

30 grammos adag, ebben már van 4,4 - 1,5 = 3g szénhidrát. Ez 10%.

Egy húsban lenne 0-0,5 g ch? És te port eszel.. cukorevés a fogyás nevében, rohadt drágán.

2013. jún. 3. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Hehe.. húsban lenne 0,5g ch 100 grammonként.. 30 g porban van 3g.. na ez a nem mindegy.
2013. jún. 3. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!