Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit szoktatok enni vacsorára?

Mit szoktatok enni vacsorára?

Figyelt kérdés

2013. máj. 17. 16:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Semmit
2013. máj. 17. 16:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Azért lettem leszavazva,mert válaszoltam a kérdésre? Tök jó.
2013. máj. 17. 16:41
 3/11 A kérdező kommentje:
bocs hogy a semmit nem tudom értékelni. nem azt kérdeztem szoktatok e enni, hanem mit esztek, ötleteket várok.
2013. máj. 17. 16:43
 4/11 anonim ***** válasza:
46%

Valóban, mivel a vacsora már sötétedés után szokott következni, valójában egy eléggé erőltetett étkezés, 1. válaszoló a semmivel ezért nem írt rossz dolgot.

Én megerőszakolom a természetességet, és kis húsos-zöldségek kaját még eszem, leginkább azért mert a legtöbb napon még edzem esete, utána szükségét érzem az evésnek.

De mi mást enne az ember? Nyilván nem csokit meg kenyeret.

2013. máj. 17. 16:46
 5/11 A kérdező kommentje:
:D miért csokin meg kenyéren nincs is más kaja mi? és mivan akkor ha valaki 5-6órakor vacsorázik? miért lenne a vacsora sötétedés után?
2013. máj. 17. 16:49
 6/11 anonim ***** válasza:

Mert az még csak uzsonna :D

Szóval valami zöldséget és húst. Vagy párolva, vagy nyersen - húst sosem nyersen, csak a zöldséget néha. :D

2013. máj. 17. 16:53
 7/11 A kérdező kommentje:
neked lehet uzsonna nekem akkor már vacsora van, mivel korábban fekszek hajnalba kelek. az ötletet köszi!
2013. máj. 17. 16:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel fogynom kéne, én sem vacsorázom! De ha végképp nem bírok magammal iszom egy bögre zöldteát, vagy eszem egy almát vagy egy marék diót!
2013. máj. 17. 16:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Csirkemell+ zöldség.
2013. máj. 17. 18:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Vacsora nem behatárolható fogalom.

Amúgy tök király rákaptam a turmixokra/smoothiekra. Gyümölcsök, tej/joghurt/kefír meg egy jó kis vaniliás fehérje (vagy mivel spórolunk és drága, kihagyható) narancslé a smoothie hatásért, és ami szimpatikus.

2013. máj. 17. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!