Mit lehet enni vacsorára ( 8 után) sovány túrón és joghurton kivül?
azt hallottam zöldséget és gyümölcsöt nem jó, mert éjjel elrothad úgymond a belekben
de akkor mivel lehetne változatosabbá tenni?
elrothad? ezt hol hallottad? Egy alma emésztési ideje 30 perc... nem hinném, hogy lenne ideje elrothatni...
Én szoktam enni spenótot tükörtojással, ez nem több mint 150kcal... vagy ha ehhez nincs kedvem turmixolok valamit...
különféle saláták
sovány sajt
joghurt, kefír, túró, cottage cheese
csirkemellfilé, comb, főtt husok, pulykamellfilé, zöldségleves
Nem vagy egyedül ezzel, már én sem tudom mit ehetnék. Minap étrenddel kapcsolatban tettem fel kérdést. Leoltottak, hogy a kefir és a joghurt vagy túró mit keres az étrendemben, mert hogy az milyen egészségtelen, meg boci növekedési hormonok vannak benne, meg rákkeltő anyagok stb.
Majd átírtam az étrendem és újra megkérdeztem, akkor meg azért oltottak le, hogy miért nem eszek egy ki túrót, mert milyen jó lassan felszívódó fehérje.
Na már végképp nem értek semmit.
Egy biztos, én zsírosat nem fogok éjszakára enni, mert attól csak rosszat álmodok, én a saláták híve vagyok.
A tej és tejtermék hízlal.
Zöldséget bátran egyél este. Nem fog rohadni, legfeljebb emésztődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!