Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Vékony lányok mit esztek...

Vékony lányok mit esztek vacsorára?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 09:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Hát nem azért, de szerintem TálpálkozásHarcművesnek teljesen igaza van. Saját tapasztalat. Pár éve, tizenéses koromban még azon bosszankodtam mindig, hogy egyes lány osztálytársaim mennyire szerencsések, hogy mindent megehetnek mégis sokkal vékonyabbak nálam, aki sokkal egészségesebben táplálkoztam mint ők. Egyik lány mindig azzal hencegett, hogy egymás után ette a csokikat, palacsintát, hamburgert, fehér kenyér, szóval tényleg mindent, mégis vékony maradt. Azután teltek az évek és mára már eltűnt a szerencsés "én mindent megehetek" effektus, felszaladtak a kg-ok és tőlem kér táplálkozási tanácsot. Ha elmondom, hogy ne egyél kenyeret, krumplit, tésztát stb, a válasz: jujj hát én ezt nem bírom ki. Hát pedig valamit valamiért, ha valaki kiegyensúlyozott, egész életen át tartó, fitt, egészséges életmódot szeretne, akkor annak csak egy módja van.
2013. ápr. 8. 21:10
 12/19 anonim ***** válasza:

A kérdező kérdésére a választ kihagytam:D

Tojásrántotta+zöldség+csirkemell

2013. ápr. 8. 21:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Kínai kel, kolbász, uborka, pepperóni.
2013. ápr. 8. 21:24
 14/19 anonim ***** válasza:
általában vmi zsíros sülthús sűrítettparadicsommal vagy dijoni mustárral, valami zöldség, saláta vagy képoszta, hozzá vizet iszom. Még szoktam enni almát is, este vmiért a tojást annyira nem kívánom. kókuszreszelékes kókuszzsíros kakaóporos édességet is szoktam :)
2013. ápr. 13. 13:39
 15/19 jagerpetra válasza:
Mindennap milka,csoki minden mennyiségben egy kis zöldborsóval, nagyon finom próbáld ki!!
2013. ápr. 15. 17:35
 16/19 anonim válasza:
Semmit,altalaban egy kis tejet ha ertyed mire celzok ;)
2013. ápr. 17. 11:41
 17/19 anonim válasza:
salátát
2013. ápr. 24. 10:16
 18/19 anonim ***** válasza:

16. válaszoló.

Lájk.

2013. ápr. 24. 10:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Én általánosban túlsúlyos voltam eléggé, a többi lány meg mindig piszkált, kinevetett, későn érőek voltak, nőietlenek - de piszkafák is. Megmaradtak bennem eléggé a gyerekkori dolgok, és lassan egy éve életmódot váltottam. Imádok mozogni, súlyzózok, fogytam 10 kilót. Most már izmot szeretnék szerezni, formát, ehhez persze oda kell figyelni a kajára. Nagyon sok rossz szokásomról lemondtam. A falusi csajok meg, akik anno gonoszkodtak, és maradtak a tojásos nokedlinél, jól megasszonyosodtak. Nem vagyok rossz indulatú, még csak nem is kritizálási szándékkal néztem a közös képeiket, hanem belefutottam, de mindhárman, kivétel nélkül szép kis felesleget szedtek fel az idők során. Vicces, hogy erősebb és szálkásabb testalkatom lett nekem az idők során, mint nekik.

Kérdéshez hozzászólva, este általában tojásból készült rántottát eszek, sok-sok zöldséggel, sonkával. A kertből szedek snidlinget, vagy csinálok egy jó kis cukkinis-hagymás köretet is hozzá.

2013. ápr. 29. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!