Vékony lányok mit esztek vacsorára?
A kérdező kérdésére a választ kihagytam:D
Tojásrántotta+zöldség+csirkemell
Én általánosban túlsúlyos voltam eléggé, a többi lány meg mindig piszkált, kinevetett, későn érőek voltak, nőietlenek - de piszkafák is. Megmaradtak bennem eléggé a gyerekkori dolgok, és lassan egy éve életmódot váltottam. Imádok mozogni, súlyzózok, fogytam 10 kilót. Most már izmot szeretnék szerezni, formát, ehhez persze oda kell figyelni a kajára. Nagyon sok rossz szokásomról lemondtam. A falusi csajok meg, akik anno gonoszkodtak, és maradtak a tojásos nokedlinél, jól megasszonyosodtak. Nem vagyok rossz indulatú, még csak nem is kritizálási szándékkal néztem a közös képeiket, hanem belefutottam, de mindhárman, kivétel nélkül szép kis felesleget szedtek fel az idők során. Vicces, hogy erősebb és szálkásabb testalkatom lett nekem az idők során, mint nekik.
Kérdéshez hozzászólva, este általában tojásból készült rántottát eszek, sok-sok zöldséggel, sonkával. A kertből szedek snidlinget, vagy csinálok egy jó kis cukkinis-hagymás köretet is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!