Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Miért rosszak a lisztes ételek?

Miért rosszak a lisztes ételek?

Figyelt kérdés
Tudom a fehér liszt káros hatásként mit okoz, de mi van pl a teljes kiörlésű pászkákkal, extrudált kenyerekkel, puffasztott búzával? Ezek a bélrendszernek hasznosak. Mindenhol azt olvasom, hogy csak gyümölcs és zöldség, plusz hús, semmi több. Más helyen meg azt olvasom, hogy sok gyümölcsöt és zöldséget evett az illető, és bélrendszeri problémája lett belőle. Na most mi van?
2013. jan. 26. 18:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

mindenki egyen azt, ami jól esik, csak nem kell zabálni, és legyen kiegyensúlyozott az étkezés

de aki akar, az rágjon füvet meg nyers mammuthúst, engem nem zavar :)

2013. jan. 26. 18:49
 2/13 anonim ***** válasza:
Miért hasznos a teljes kiőrlésű liszt amikor egy része eleve emészthetetlen?
2013. jan. 26. 18:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
mert a rostok jó hatással vannak a belekre
2013. jan. 26. 18:55
 4/13 anonim ***** válasza:
Előző a rost is emészthetetlen:D
2013. jan. 26. 18:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Bocsi 4-es vagyok 2-es válaszolónak értettem az előzőt.
2013. jan. 26. 18:56
 6/13 A kérdező kommentje:
na most egyem vagy ne? :D
2013. jan. 26. 19:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha fogyózol akkor lehetőleg ne, ha nem fogyózol és nem hízol akkor lehet enni.
2013. jan. 26. 20:03
 8/13 anonim ***** válasza:
39%

Ha tudod mi a baj a fehér liszttel, akkor milyen rasszizmus már, hogy a barnával semmi bajod?

Az is ugyan olyan em... gabona! És jogai vannak a fehérnek, tessék egyenlően kezelni mindkettőt.

Komolyan, hiteles leírásban (forrásban) olyat láttál, hogy zöldség-gyümölcsevés miatt valakinek bélrendszeri problémája lett?

--

Rákérdezhetek hiszel-e a fogtündérben is? :)

2013. jan. 27. 02:16
 9/13 csokissüti002976 ***** válasza:

Nem válasz, de: én próbáltam a hús+zöldség+gyümölcs diétát. Hát, délután fele az egész hasam (gyomor, belek) úgy fájt, hogy még feküdni is alig bírtam... Ez tartott fél-1 óráig, aztán egész nap gázmeghajtással működtem. :D Szóval nekem nem jött be. De a Táplálkozás Harcművész a tejjel kapcsolatban nem beszél hülyeségeket, ma a reggeli 1 pohár tejemet sikerült kihánynom, meg megy a hasam. :D

Amúgy a lisztes ételekről: kb 1 éve fogyóztam 2 hónapig, lement 8 kg, és simán ettem fehér kenyeret, meg mindent kalóriahatáron belül. Nekem ez működik.

2013. jan. 27. 14:15
 10/13 csokissüti002976 ***** válasza:
Ja, és azóta se jött vissza(, sőt ment is le)...
2013. jan. 27. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!